18 uygun sonuç bulundu
- Çrş Ara 30, 2020 4:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Güzel gelişme
bu yönde güzel haberler var, işlemler bitmek üzere tahminen ocak ayının ilk haftası artık sistemde olmayan ve yeni çıkan filmler ve diziler hergün eklenecek artık.
- Pzr Oca 17, 2021 1:21 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Güzel gelişme
Bildiğiniz gibi, sistemimizde bulunmayan ama kaynak sitelerde yeni yayınlanan film ve dizi linkleri her hafta sonu Cumartesi günleri sistemimize eklenmekteydi. Yani yeni dizi ve film linklerini sizlerle haftada bir gün buluşturabiliyorduk. Bugünden (17.01.2021) itibaren bu tip dizi ve filmler artık ...
- Sal Eyl 28, 2021 2:17 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.09.2021)
Güncelleme verildi. Detaylar ilk mesajda. @tengilted hocam güncelleme için teşekkürler. Daha öncede size bilgi vermiştim : favoriler sayfamızda son çıkan dizi bölümleri en üstte gösterilse çok iyi olur. Umarım bir sonraki güncellemede gelir. Saygılar. Bu düzeltme sunucu tarafında yapılacak, sizi de...
- Pzr Eki 24, 2021 11:32 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Günlük İçerik Güncelleme saatleri anketi
seyirTURK te güncellemeler: 3 tip güncelleme vardır, 1. Uygulama ve Kodi Eklenti güncellemesi, periyodu belli olmayan programa ve eklentiye özellik eklendiği zaman yapılan güncellemedir, yapıldığı mutlaka haber verilir ve güncelleme için izin istenir, güncel sürümlerin dışında hiç bir sürüm çalışmaz...
- Pzr Eki 24, 2021 12:10 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Günlük İçerik Güncelleme saatleri anketi
13 ve 16 arası ve 17 sonrası. Yani aralar bayağı belirsiz :) Saat 16 güzel. Ama ya saat 13 olursa ! Yabanci diziler hep ertesi güne kalıyor. Oyumu bu yüzden saat 17 yönünde kullandım. Teşekkürler @tengilted. Dediğin gibi muallak bir durum oluştuğu için bende 17'den sonraya kullandım.Günlük güncelle...
- Sal Eki 26, 2021 7:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Ankete sabah 09-10-11-12 saatlerini de eklesek 09 oy verecek çok kişi olacak sanırım.Arkadaşlar önce açıklamayı lütfen dikkatlice okuyup oyumuzu öyle verelim.Saat 13 bence çok çok erken özellikle benim gibi yabancı dizi izlemeyi sevenler için.Günlük güncellemenin saat 13 olması demek dizileri bir gü...
- Sal Eki 26, 2021 8:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Oyumu 17 olarak verdim ama 18 bile olabilir bence. Sonuçta evde olan çok kişi olsa da işten çıkıp eve gelip uygulamayı açan kişi sayısı daha çoktur. Akşama ne kadar güncel olabilirse o kadar iyi olur. Parse süresi ne kadar ona da bağlı ama 17-18 makul duruyor
- Pzt Kas 01, 2021 1:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Oy veren kullanıcılarımıza gönülden teşekkürler. Her ortamda seyirTURK konusunda bildirdiğiniz fikir ve görüşlerinizle olduğu gibi bu anketimizde de bize yön verdiniz. Oylama saat 13 ve 17 olarak iki farklı saatler için eşit bitmiştir. saat 13 ü seçenlerin Türk dizileri için seçtiğini, 17 yi seçenle...