4 uygun sonuç bulundu
- Prş Şub 27, 2020 12:22 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Firetv ve Stick de Seyirturk Android apk
Birde bunu dene; Downloader programı ile bunu kur yükle. http://51.68.189.105/filelinked.apk Filelinked programını kurduktan sonra aç. Reklam gelirse dismis yazan yere bas her zaman. Kod bana ait zaten kod 55895489 pin 2020 Bunu açtıktan sonra orada seyirTURK göreceksin. Oradan indir kur dene. Not:...
- Pzt Ağu 10, 2020 1:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirturk yeni sürüm Kodi 19-update 'Matrix e uyumlumu?
kodi 19 da çalışmaz çünkü: kodi 19 öncesinde kodlama işlemi python 2.7 ile yapılıyor, ancak kodi 19 artık python 2.7 yi desteklemiyor, sadece python 3.0 ı destekliyor. Bu durumda seyirTURK ü python 3.0 a çevirmek gerekiyor bunu deneme amacı ile 4 ay önce yaptık ve çalışıyor(bir kısım fonksyonları çe...
- Cum Eyl 04, 2020 8:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Amazon Fire Stick için APK mı yoksa kodi repo mu ?
slm usta ben Amazon Fire Stick ile kullaniyorum ikisinide yükledim. tengildet ustanin dedigi gibi apk daha iyi.yanliz tek problemi update geldigi zaman
kendiliginden yapmiyor, tekrar yüklemem gerekecek. ama apk cok güzel calisiyor...
saygilarimla
kendiliginden yapmiyor, tekrar yüklemem gerekecek. ama apk cok güzel calisiyor...
saygilarimla
- Pzr Kas 08, 2020 7:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sunucuda yaşanan sorun iki haftalık veri kaybına neden olmuştur. 08.11.2020
Sunucumuzda yaşanan bir aksaklıktan dolayı FORUMUMUZDAKİ son iki hafta verileri kaybolmuştur, bu süre içinde FORUMUMUZA üye olan kişiler tekrar üye olmalılar, lütfen kusura bakmayınız. Uygulama üyelikleri etkilenmemiştir.