769 uygun sonuç bulundu
- Çrş Nis 15, 2020 10:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi Sürüm 3.3.0 ve Android Sürüm 1.21 güncellemesi verildi.
emeği geçen herkese çok tşk ederim.
- Cum Nis 17, 2020 10:17 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Seyirtürk apk icin bir sorum olacak
slm ustalar sizlere bir sorum olacak bende amazon fire stick 2 var ne zaman günceleme gelirse neden otomatik günceleme olmuyor.her zaman silip tekrar yüklemekmi lazim bunun baska bir yöntemi yokmu acaba? sadece ögrenmek istedim. vermis oldugunuz emekler icin cok ama cok tsk ederim,emekleri gecen her...
- Cum Nis 17, 2020 11:51 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk apk icin bir sorum olacak
slm ustalar sizlere bir sorum olacak bende amazon fire stick 2 var ne zaman günceleme gelirse neden otomatik günceleme olmuyor.her zaman silip tekrar yüklemekmi lazim bunun baska bir yöntemi yokmu acaba? sadece ögrenmek istedim. vermis oldugunuz emekler icin cok ama cok tsk ederim,emekleri gecen he...
- Cum Nis 24, 2020 1:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)
evet ustalar bende cok mutlu oldum.süpersiniz..
saygilarimla
- Çrş May 06, 2020 3:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi Sürüm 3.4.0 ve Android Sürüm 1.3 güncellemesi verildi. (Android 1.3.2 verildi)
Tesekkur ederim. elerinize saglik
- Çrş May 13, 2020 3:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)
slm usta ilk önce emekelrinizden dolayai cok tsk ederim.
yanliz benim bir sorum olacak amazon fire stickte neden otomatik günceleme yapilmiyor ben hala cözemedim. her zaman silip yeniden
yükleme yapmam gerekiyor.yardimci olursaniz cok memnun olurum.
saygilarimla
yanliz benim bir sorum olacak amazon fire stickte neden otomatik günceleme yapilmiyor ben hala cözemedim. her zaman silip yeniden
yükleme yapmam gerekiyor.yardimci olursaniz cok memnun olurum.
saygilarimla
- Sal May 19, 2020 11:44 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum May 22, 2020 10:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git