202 uygun sonuç bulundu
- Cum May 19, 2023 1:45 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Haz 13, 2023 8:31 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Uygulamasında ve Kodi eklentisinde videolarda çıkan reklamlar hakkında
Abi çocuklar izlesin çizmeli kedinin en son çıkanını açtım şerefsiz bet çiler çırrılçıplak bir kadını yere yatırmışlar üstünde suşi yiyorlar şeklinde bir video geldi, Allah belanızı versin dedim çocuğumuza bir animasyon dahi açamaz olduk.
- Sal Haz 13, 2023 1:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Uygulamasında ve Kodi eklentisinde videolarda çıkan reklamlar hakkında
Abi çocuklar izlesin çizmeli kedinin en son çıkanını açtım şerefsiz bet çiler çırrılçıplak bir kadını yere yatırmışlar üstünde suşi yiyorlar şeklinde bir video geldi, Allah belanızı versin dedim çocuğumuza bir animasyon dahi açamaz olduk. İzlediğiniz o kaynaktan izlemeyin lütfen artık. Hangi kaynak...
- Pzr Haz 18, 2023 2:25 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Babalar gününüz kutlu olsun...
Ben daha çocukken, sen de çocuk gibi davranıp benimle oyun oynadığın için, gençliğimde bir derdim olduğunda, beni dinleyip arkadaşım gibi davrandığın için ve ihtiyacım olduğunda ebeveyn gibi davranıp bana akıl verdiğin için sana çok teşekkür ederim. Sen tanıdığım en iyi insansın. Babalar Günün kutlu...
- Pzr Haz 18, 2023 10:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Babalar gününüz kutlu olsun...
Tüm dostların babalar günü kutlu olsun.
- Sal Ağu 08, 2023 2:39 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Erkin Koray vefat etti.
https://i.hizliresim.com/revfjgy.jpg YALNIZLAR RIHTIMINDA YALNIZ KALDIK . TÜM ERKİN KORAY HAYRANLARININ VE ÜLKEMİZİN BAŞİ SAĞ OLSUN, ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH Bir yıldız daha kaydı,Türk Rock müziğinin efsanevi ismi değerli sanatçımız Erkin KORAY Kanada'nın Toronto şehrinde k...
- Sal Ağu 08, 2023 11:56 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: ERKİN KORAY VEFAT ETTİ
Ruhu şad olsun, sevenlerine sabır diliyorum.
Çok severdik, çok dinlerdik, parçaları hala dillerimizde... çok üzgünüm.
Çok severdik, çok dinlerdik, parçaları hala dillerimizde... çok üzgünüm.
- Sal Eki 24, 2023 9:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Değerli Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun...
...
Ey Büyük Atatürk!
Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.
...
- Sal Eki 24, 2023 9:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Değerli Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun...
En büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramının Başta ülkemiz ve tüm dünya insanlarına Sağlık,Huzur ve Barış getirmesini diliyorum.
- Sal Eki 24, 2023 9:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Değerli Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun...
En büyük armağan,
Kutlu olsun.
Kutlu olsun.