24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

202 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Pzr May 10, 2020 11:12 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Tüm annelerimizin Anneler Günü Kutlu olsun.
gönderen tengildet
Çrş May 13, 2020 4:09 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)

slm usta ilk önce emekelrinizden dolayai cok tsk ederim. yanliz benim bir sorum olacak amazon fire stickte neden otomatik günceleme yapilmiyor ben hala cözemedim. her zaman silip yeniden yükleme yapmam gerekiyor.yardimci olursaniz cok memnun olurum. saygilarimla olayı daha öncede anlatmıştım tekrar...
gönderen tengildet
Sal May 19, 2020 12:40 am
Foruma Git
Konuya Git

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

İstiklal mücadelemizin sembol günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Resim
gönderen osmanke
Sal May 19, 2020 3:54 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz ( K. Atatürk ). 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
Resim
gönderen osmanke
Sal May 19, 2020 3:55 am
Foruma Git
Konuya Git

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Müslümanlar için ayrı bir öneme sahip olan Kadir Gecesi heyecanı yaşanıyor. Kur’an-ı Kreim’in indirildiği gün olarak bilinen ve ‘Bin aydan daha hayırı’ gün olarak kabul edilen Kadir Gecesi tarihi Diyanet tarafından paylaşıldı. Duaların okunacağı, Kur’an-ı Kerim’in okunacağı ve namazların kılınarak t...
gönderen Sonosmanli
Sal May 19, 2020 6:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

kadirgecemiz mubarek olsun
gönderen tengildet
Cum May 22, 2020 3:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı. (seyirTURK Android düzeltme sürüm1.61)

Kodi Sürüm 3.4.8 Android Sürüm 1.6 1. Kodi: Karnaval radyoların ikonları playerda çıkmıyordu düzeltildi. 2. Kodi: "Sonraki Sayfa" gelen listelerde film sayısı 20 idi 500 e çıkarıldı, artık sonraki sayfaya tıklamadan daha fazla film veya dizi görebileceksiniz.( Özellikle Yıllar Menusunde ve...
gönderen tengildet
Cum May 22, 2020 11:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

IPTV ler hakkında genel bilgilendirme

Uygulamalarımızda yer alan IPTV ler internet sitelerinden bulunan free linklerdir ve belli başlı sitelerden otomatik olarak alınmakta ve filtrelenmektedir, Taktir edersiniz ki 10 binlerce kanalı elimiz ile ekleyip çıkartamayız ve hangi tv ler bir gün olur bir gün olmaz belirleyemeyiz, hele hele ölmü...
gönderen tengildet
Cmt May 23, 2020 12:15 am
Foruma Git
Konuya Git

Ücretli üyelik alan platformların kanalları hakkında

Bu platformların kanalları seyirTURK te olmayacak.
Anlayışınız için teşekkürler.
gönderen tengildet
Cmt May 23, 2020 10:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

Resim

Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle..

Ramazan Bayramımız kutlu olsun.