21 uygun sonuç bulundu
- Cum May 29, 2020 2:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK te Rabbit aktif etme
rabbit bölümünde hiç bir link çalışmıyor. Yanlış yere mi yazdım acaba? Hangi site filmler mi, p....hub mı, a....le mi? Ancak şöyle bir durum var 1. Filmlerde seyirTURK Androidde problem vardı, düzeltildi ancak bugün vereceğimiz güncelleme ile kullanabileceksiniz, 2. diğer iki sitenin videolarıda vp...
- Cum May 29, 2020 6:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK te Rabbit aktif etme
seyirTURK te Rabbit e girerken engelleniyor musunuz, aşağıdaki adreste bulunan makalemiz sizin için çözüm olabilir:
viewtopic.php?f=14&t=170&p=1527#p1527
- Cum Tem 24, 2020 11:21 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları
valla kodiden ve kodi uygulamalarının yavaş çalışmasından dolayı tercih etmeyen beni,kodi kullanmayı sevdirdi seyirTURK uygulaması,özellikle benim gibi arka arkaya 3-4 bölüm dizi izleyen birisi için bu üyelik girişleriyle gelen kolaylıklar gerçekten çok başarılı.eski sistemde modül modül link link d...
- Cum Tem 24, 2020 11:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
valla kodiden ve kodi uygulamalarının yavaş çalışmasından dolayı tercih etmeyen beni,kodi kullanmayı sevdirdi seyirTURK uygulaması,özellikle benim gibi arka arkaya 3-4 bölüm dizi izleyen birisi için bu üyelik girişleriyle gelen kolaylıklar gerçekten çok başarılı.eski sistemde modül modül link link ...
- Çrş Eyl 09, 2020 11:47 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Deneyeyim tekrardan.
- Çrş Şub 03, 2021 5:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
IPTV, Radyo, Rabbit IPTV listeleri ve içerikleri bugün yenilendi. 03.02.2021
IPTV, Radyo, Rabbit IPTV listeleri ve içerikleri bugün yenilendi. 03.02.2021
bir kısım listeler kaldırıldı.
Android uygulamamızda bazı listeler açılmayabilir. Yeni güncelleme ile açılır hale gelecekler.
bir kısım listeler kaldırıldı.
Android uygulamamızda bazı listeler açılmayabilir. Yeni güncelleme ile açılır hale gelecekler.
- Pzt Ara 19, 2022 8:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yurtdışı izleme sorunu
Hayır özel bir ayar yok. Android ayarlarından seyirTURK verilerini temizleyerek tekrar deneyiniz.
- Prş Ara 22, 2022 1:04 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Vip üyelik var ama Bergen ve Dilberay
Çok kuvvetle muhtemel kaynak sitelerden kaldırılmış kardır. Bu tip ölü linkler Ocak ayında temizlenecek. Geri bildirminiz için teşekkürler.
- Cmt Haz 03, 2023 6:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
VIP Nedir? Nasıl Olunur?
VIP üyelik ücretlerimiz: Türkiye VIP Özellikleri Üyelikleri: Aylık: 125 TL 3 Aylık: 315 TL 6 Aylık: 525 TL 12 Aylık: 965 TL Türkiye dışı VIP Özellikleri Üyeliği: 12 Aylık: 19 € Son fiyat güncellemesi yapılan tarih: 01.07.2026 https://habba.tk/sey/back/forum_post_date.php VIP olmadan sistemimizi dest...
- Pzr Kas 05, 2023 1:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 4k izlemek istiyorum
Her kaynakta 4k yok maalesef sadece görünen o ki 4 kfilmizle de var ve onlarda 4 k olmasa bile ki bir kısmında var her filme 4k etiketi koyuyor. Bizde bilgileri sitelerden aldığımız için maalesef bazı filmlerde 4k olmasa bile 4k etiketi oluyor. Bir kaç sürüm önce sürüm notlarında şunu demişiz: NOT:4...