7 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen Acet
Çrş Tem 13, 2022 11:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Western

1940-50-60-70 lere ait daha çok Western rica ediyoruz..
Selamlar..
gönderen Acet
Çrş Tem 13, 2022 11:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: oyuncu , yönetmen seçme ve detalandırma menüsü genelde çalışmıyor

İsimleri özenle ve doğru yazdigimi biliyorum.Arada tire olması önemsiz bir ayrıntı.Filmlerin henüz girişinde oyuncu isimleri yazarken tire yok örneğin. Ama google da aratırsanız var.:).Her iki oyuncunun da 3 er adet isimlerini tam ve doğru yazmama rağmen bulamayıp sadece soyadlarını yazınca bulması ...
gönderen Acet
Sal Kas 08, 2022 11:02 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.11.2022)

Uygulamanızda bulmaya çalışıyordum. Web sitenizdeymiş. Hallettim.Tesekkürler.
gönderen Acet
Çrş Ara 04, 2024 7:52 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yavaşlık

Sistemde TV boxlarla girenler için hep bir yavaşlık var malum,bir filmden çıkıp diğerine geçerken,ana menüye dönerken vs.Hadi bunu kaniksadik diyelim fakat özellikle Favorilerde bu yavaşlık bir felaket halini alıyor.İnanın favorilerin içinde bir filmden diğerine geçerken Miboxda 20-30 saniyeleri bul...
gönderen Acet
Çrş Ara 04, 2024 11:25 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yavaşlık

Ram derken....Mibox ; 2 ...Yeni aldigim Homatics 4 ram bu arada..Yani ram konusunda sorun yok..Yalnız şunu hissettim .Mi'ye göre biraz daha hızlı gibi..Sadece birkaç saatlik izlenimim... Favorilerde bu kadar çok film dizi olmasına gelince ,dediğim gibi ben siteyi neredeyse tamamen Favorilerden kulla...
gönderen Acet
Prş Ara 05, 2024 12:00 am
Foruma Git
Konuya Git

Önemli bir detay;Sitede aramalarda örneğin bir tür seçtiniz ve sadece yabancı filmleri getir dediğinizde sorun yok..Sadece yab.filmleri getiriyor.Ok..Sorun ; " Favorilerde sadece yabancı filmleri getir "dediğimde bu filtre çalışmıyor hem yabancı hem yerlileri getiriyor..
gönderen Acet
Prş Ara 05, 2024 2:44 am
Foruma Git
Konuya Git

Evet düzelmiş.Teşekkür ederim.