13 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen Kaptan
Pzr Mar 08, 2020 12:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: forumun eski müdavimleri ;)

:D :cola *Evsane geri dönmüş,tek eğlence kanalımız hoş geldin,hoş geldin Tengildet bey ... ( LG tv.için de bekliyoruz.)
gönderen Kaptan
Prş Mar 12, 2020 3:39 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Tv kanalları

*KODİ'de ByGencer bey isimli beyin hazırlamış olduğu YouTUBE videolarından TürkVOD , OrhanTV VE Vavoo kurmuştum.Onların içinde Türk ve Yabancı tüm İpTV 'ler mevcut.Onları da izin alıp sitenizde kurabilirsiniz ,hepsi bir arada olunca şık olur seviniriz.Şimdiden Teşekkürler. :lol:
gönderen Kaptan
Cmt May 02, 2020 7:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Hiremco'da seyirTURK

Ben internetten yeni 750 tl.ye aldım.Kendim yükledim,gayet kolay.3 adet resim yükleyebildim,daha fazlasına sistem müsade etmedi.Seyir türkün dowload sayfasından Seyırtürk APK sını flaş belleğe yükledim.Aldığım ciaza flaş belleği takıyorsun,cihazı açınca Appinstall diye kısmı tıklayıp açıyorsun,seyir...
gönderen Kaptan
Cmt May 02, 2020 8:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Seyir türk ü kurduğum satın aldığım cihazın resimlerini gönderiyorum.Exsen bilgisayar..750 tl...internette var.gayet memnunum.yanlız diziler kısmında ön sayfada 11 filim var ,devamını göstermiyor,liste halinde de vermenizi rica ederim.saygılar.elinize sağlık,tengildet bey ve arkadaşlarına. 20200502_...
gönderen Kaptan
Cmt May 02, 2020 8:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

SEYİRTÜRK Ü kurdum,dowloadda verdiğiniz apk ile,cam gibi hd.seyrediyorum,elinize emeklerinize sağlık.
gönderen Kaptan
Pzr Haz 07, 2020 12:53 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Bende hiremko tv box var..seyir türk son güncellemeden sonra. açılmıyor ?yeniden kuruyorum yine açılmııyor.
Acaba kodiye. De kurmuştum,çakışma mı yapıyor hocam.
Seyirturk yanlız kurulu iken bütün. Ev. Halkı için ayarlıydı ,.nedenini nasıl. Çözerim.teşekkürler.
gönderen Kaptan
Pzt Haz 08, 2020 2:09 am
Foruma Git
Konuya Git

:cay selam .tv box ta seyir türk kapanıyordu,tester aranıyor demişsiniz ve konuyu kapaytığınızdan orada yazamadım.Hocam iyileşti diye arkadaş yazmış da nasıl düzeldi,bizlere de açıklıyacakmısınız.
Tv box,da kurabilecekmiyiz.🇹🇷👍🏾
gönderen Kaptan
Pzt Haz 08, 2020 2:32 am
Foruma Git
Konuya Git

Tv.box da seyir turk açınca siliniyır demiştim.Dize resim gönderiyorum hocam..Seyir turk yazısı değişmiş ve kurulum apk sını açınca tengildet yazısı çıkıyordu,şimdi ise yabancı bir yazı çıkıyor...sanki engellenmiş gibi !?...
gönderen Kaptan
Sal Haz 09, 2020 1:50 am
Foruma Git
Konuya Git

:cola Tv boxta açılınca kapanıyordu,sorunu çözmüşsünüz.Teşekkür ederiz .emeklerinize,,beyninizze sağlık.
gönderen Kaptan
Sal Haz 09, 2020 2:13 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma

Selam.samsung cep tefonumda smart view var.onu açıyorsun,sonra da lg televizyonu açıp telefonla bağdaştırıyorsun.ekranda teleonun ekranı gözüküyor,seyirtürkü açıp sseyrediyorsun.kolay.yanlız lg tv. Eşleştirme ayarları açık olmalı.ben öyle seyreediyorum.