27 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen osmanke
Pzt Nis 20, 2020 1:57 am
Foruma Git
Konuya Git

Baba

1586638542480.png BABA....!!!!!!!! Yaşlı bir baba… Kuzu etinden imal edilmiş yaprak döneri çok severmiş… Bir gün canı yaprak döneri çok çekmiş. Babasının isteğini fark eden oğlu, almış babasını ve güzel bir lokantaya götürmüş… Baba, yemeği önce kendisi yemek istemiş… Ancak yaşlılığın verdiği zayıflı...
gönderen tengildet
Çrş Nis 22, 2020 9:06 pm
Foruma Git
Konuya Git

Mibox s Android tv de ekranda logo donup kalma (Çözüm)

Mibox s Android tv de ekranda logo donup kalma hatası alıyordum.ayarlar, seyirtürk, aç, seçenegine tıklayıca izim ver seçenegi çıkıyor, böyle ekranda donma sorunu yaşayan varsa çözülüyor.
demiş bir dostumuz facebook ta sorunu olanlar uygulayabilirler.
gönderen tengildet
Cmt Nis 25, 2020 5:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu

Seyirturk uygulaması seçenek sunsun. Güncelleme var bildirisini göstersin. İsteyen güncellesin, istemeyen eski sürümü kullansın. Eski sürümü kullanma imkanı olursa iyi olabilir bence. Bende Fire Stick 2 var. Güncelleme var yazınca, ben Seyirturkü siliyorum ve yenisini indirip tekrar yüklüyorum. Ben...
gönderen osmanke
Çrş Nis 29, 2020 1:48 am
Foruma Git
Konuya Git

Küçük çoban

https://i.resimyukle.xyz/LdyQS1.jpg Hikaye 1936 yılında Denizli'nin Acıpayam ilçesinde görevli öğretmenlerin pikniğe gitmeleriyle başlıyor. Öğretmenler piknik yaparken keçilerini otlatan küçük bir çoban çocukla karşılaşır. Çobanı yanlarına davet edip çay ikram ederler ve ismini sorarlar. Küçük çoba...
gönderen tengildet
Cmt May 02, 2020 2:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kral Şakir

izleyebilirsiniz. şanslısınız çünkü youtube da varmış.
gönderen tengildet
Cmt May 02, 2020 6:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kral Şakir

Bu ekilde tek tek film eklemek bizim zamanımızı çok fazla alıyor, sizi kırmayacaksa isteğinizi geri çevirsem. Teşekkürler.
gönderen tengildet
Pzt May 11, 2020 9:24 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme

seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme ve mevcut listeyi görüntüleyerek kanal seçimi özelliği eklendi. Kumandanın sağ sol tuşları ile kanallar arası geçiş yapabilir, yukarı tuşuna basarak listeyi görüntüleyebilirsiniz.