27 uygun sonuç bulundu
- Pzt Nis 20, 2020 1:57 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Baba
1586638542480.png BABA....!!!!!!!! Yaşlı bir baba… Kuzu etinden imal edilmiş yaprak döneri çok severmiş… Bir gün canı yaprak döneri çok çekmiş. Babasının isteğini fark eden oğlu, almış babasını ve güzel bir lokantaya götürmüş… Baba, yemeği önce kendisi yemek istemiş… Ancak yaşlılığın verdiği zayıflı...
- Çrş Nis 22, 2020 9:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Mibox s Android tv de ekranda logo donup kalma (Çözüm)
demiş bir dostumuz facebook ta sorunu olanlar uygulayabilirler.Mibox s Android tv de ekranda logo donup kalma hatası alıyordum.ayarlar, seyirtürk, aç, seçenegine tıklayıca izim ver seçenegi çıkıyor, böyle ekranda donma sorunu yaşayan varsa çözülüyor.
- Cmt Nis 25, 2020 5:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
Seyirturk uygulaması seçenek sunsun. Güncelleme var bildirisini göstersin. İsteyen güncellesin, istemeyen eski sürümü kullansın. Eski sürümü kullanma imkanı olursa iyi olabilir bence. Bende Fire Stick 2 var. Güncelleme var yazınca, ben Seyirturkü siliyorum ve yenisini indirip tekrar yüklüyorum. Ben...
- Çrş Nis 29, 2020 1:48 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Küçük çoban
https://i.resimyukle.xyz/LdyQS1.jpg Hikaye 1936 yılında Denizli'nin Acıpayam ilçesinde görevli öğretmenlerin pikniğe gitmeleriyle başlıyor. Öğretmenler piknik yaparken keçilerini otlatan küçük bir çoban çocukla karşılaşır. Çobanı yanlarına davet edip çay ikram ederler ve ismini sorarlar. Küçük çoba...
- Cmt May 02, 2020 2:10 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kral Şakir
izleyebilirsiniz. şanslısınız çünkü youtube da varmış.
- Cmt May 02, 2020 6:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kral Şakir
Bu ekilde tek tek film eklemek bizim zamanımızı çok fazla alıyor, sizi kırmayacaksa isteğinizi geri çevirsem. Teşekkürler.
- Pzt May 11, 2020 9:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme
seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme ve mevcut listeyi görüntüleyerek kanal seçimi özelliği eklendi. Kumandanın sağ sol tuşları ile kanallar arası geçiş yapabilir, yukarı tuşuna basarak listeyi görüntüleyebilirsiniz.