66 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen unaltarkan
Prş Şub 27, 2020 2:59 am
Foruma Git
Konuya Git

Lg webos tv

Yıllar önce büyük bir keyifle kullandığım kapanmasına çok üzüldüğüm bir efsanenin tekrar doğuşuna şahit oluyoruz, emeği geçen herkese teşekkür ederek siz ustalarımdan isteğim, ricam lütfen lg webos tv için bu uygulamanızı yayınlamanız, dört gözle bekliyor olacağım, emekleriniz için hepinizden Allah ...
gönderen trhnx
Pzr Mar 08, 2020 12:07 am
Foruma Git
Konuya Git

The Mandalorian (2019)

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMWI0OTJlYTItNzMwZi00YzRiLWJhMjItMWRlMDNhZjNiMzJkXkEyXkFqcGdeQXVyMTkxNjUyNQ@@._V1_SY1000_CR0,0,675,1000_AL_.jpg Özet The Mandalorian, tek başına savaş veren biridir. Bulunduğu yer ise Yeni Galaktik Cumhuriyet'in kontrol edemediği bir bölgededir. The Mandaloria...
gönderen tengildet
Pzr Mar 08, 2020 12:12 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: The Mandalorian (2019)

ilk sezonunu beğenerek izledim.
gönderen trhnx
Pzr Mar 08, 2020 12:13 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: The Mandalorian (2019)

tengildet yazdı:
Pzr Mar 08, 2020 12:12 am
ilk sezonunu beğenerek izledim.
Kesinlikle cok kaliteli bir dizi.
gönderen TeJR
Pzt Mar 09, 2020 12:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma

merhaba tengildet ustam.seyirTURK ü şuan sadece cepten kullanan bir kullanıcı olarak bir isteğim olacaktı. uzmanlık sorusu :) ekstra herhangi bir uygulama kullanmadan cepten izlediğimiz görüntüyü evimizdeki smart tv (lg ler için özellikle ;) ) ye ekrana yansıtma yaptırabilir misin? Hocam lgler hang...
gönderen tengildet
Pzt Mar 09, 2020 2:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Masaj Yazarına Teşekkür et(me) ???

yaw forum yazılımının en yeni sürümünü kullanıyoruz. Bu sürüm maalesef eski eklentileri desteklemiyor. Yeni eklenti çıkan kdar idare edeceğiz. sen bir kola iç doktorom :cola
gönderen tengildet
Pzt Mar 09, 2020 6:38 pm
Foruma Git
Konuya Git

Tüm teşekkürleri kaybettik ama hallettim ismail yeni eklenti çıkmış :) Sırf sen teşekkür edesin diye bunlar :)
gönderen ettu
Pzt Mar 09, 2020 9:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma

Hem tv'de hemde telefonda "miracast" özelliği varsa telefondaki görüntüyü birebir tv ekranına yansıtabilirsiniz. Yeni nesil Samsung tv'lerin çoğunda bu özellik var. Annemin Samsung tv'sine telefonumdaki görüntüyü aynen yansıtabiliyorum. Kendi Lg tv'mde ise miracast yok. Onu da "Allcas...
gönderen Sami Ertaga
Pzt Mar 09, 2020 10:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Teşekkür butonu var mı? Ben göremedim.
Tamam, beğen butonuymuş..
gönderen onur
Sal Mar 10, 2020 1:30 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android yayınlandı. Detay içeride.

Öncelikle hayırlı olsun telefonumda tekrar hitit güneşini görmek güzel :) yalnız android 5 lerde sanırım sorun var hem box hemde t60 telefonumda uygulama açılmıyor internet hatası verip kapanıyor.Varmıdır ustam bu sorunun bir çözümü.

Resim