66 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Sal Mar 10, 2020 9:50 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android yayınlandı. Detay içeride.

Bu haftaki güncellemede internet uyarı sorununu çözeceğiz. Ancak android 5.0 larda menüler gelse bile videolar pynamıyor ve bunun maalesef çözümü bizim uygulama için yok.kullandığımız tekniklerden dolayı.
gönderen tengildet
Sal Mar 10, 2020 5:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK twitter da

Egeli yazdı:
Pzr Mar 08, 2020 11:51 pm
Umarım Tapatalk ile de takip etme imkanı olur
Tapatalk aktif artık forum için. kullanabilirsiniz.
gönderen tengildet
Çrş Mar 11, 2020 3:00 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları

ismailglr yazdı:
Cmt Mar 07, 2020 5:46 pm
tengildet ustam anlatım fena değil.ama ilk defa kodiye eklenti kuracaklar için zor gibi :)

eskiden olsa onur ne güzel resimli falan uzun uzun anlatırdı ;)

Onur'un pek vakti yok galiba hiç uğramıyor buralara :)
Kurulum videosu eklendi. Teşekkürler ismailim civanım :cola
gönderen tengildet
Çrş Mar 11, 2020 3:48 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Masaj Yazarına Teşekkür et(me) ???

Egeli yazdı:
Çrş Mar 11, 2020 1:26 pm
Tapatalk ta teşekkür yada beğeni butonu gözükmüyor. Ben bulamadım.
Bu konuya teşekkür etmek isterdim.
artık edebilirsiniz :)
gönderen ettu
Çrş Mar 11, 2020 9:30 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma

Merhaba ismailglr, seyirturk ve sizleri hiç unutmamıştım ki! Telefona AllCast_Premium_v2.0.4.9P_Apkmos.com.apk uygulamasını kurun. (Bu uygulama premium olduğu için cep telefonundan video izleniminde sınırsız kullanım izni verir) Tv, wi-fi ile nete bağlı iken telefonda Allcast uygulamasını çalıştırın...
gönderen ettu
Prş Mar 12, 2020 6:31 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma

Başka bir yöntem olarak şayet android boxun varsa (miracast özelliği olmalı) Allcast yada Airscreen türü uygulamalarından birini box ve cep telefonuna kurarak cepteki her türlü görüntüyü tv'ye kolayca aktarabilirsin. Ya da "mirascreen kablosuz görüntü aktarıcı" ile hızlı bir şekilde görünt...
gönderen tengildet
Cum Mar 13, 2020 11:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları

sürüm 3.1.0 yayınlandı. Detaylar ilk mesajda.
gönderen GuCLu
Cmt Mar 14, 2020 12:50 am
Foruma Git
Konuya Git

Emeğinize sağlık. Android 7.0 , 7.1 ve 8.0 Android Box yukarı çıkma sorunu halen 3 cihazda devam ediyor. Tabi bunlar benim kurduğum cihazlar. Başka cihazlarda çıkıyordur büyük ihtimal. Iptv bölümünde zaping yapamadım, kanallar arası. Öneri : Hazır şablon olarak Typhoontv, Cyberflix vs kullanılabilir...
gönderen tengildet
Cmt Mar 14, 2020 5:35 am
Foruma Git
Konuya Git

Şöyle düşünelim. Android telefonların tamamında, android tvbox ların tamamında, android tv lerin tamamında, firesticklerin tamamında ( tümü android 6.0 ve üzerindeki) çalışıyor (seyirTURK android 6200 kez indirilmiş, herkes 2 kez indirmiş olsa 3100 kişi yapar, sunucuya günde 2500 kişi bağlanıyor ). ...
gönderen GuCLu
Cmt Mar 14, 2020 11:45 am
Foruma Git
Konuya Git

Benimki zaten istek değil öneriydi. Belirttiğim uygulamalar tüm Android sürümlerinde sorunsuz çalışıyor. Ayrıca ayarlar bölümüne bakıp neler bizim uygulamada da olmalı gibi öneriler olurdu. Birde forumda Beta bölümü oluşturulabilir, kişi sayısını sizin belirleyeceği kişiler sürümler çıkmadan hatalar...