FIlm bolumu superdi zaten , ama IPTV bolumu de mukemmello!
Emegi gecen Arkadaslarin ellerine saglik
66 uygun sonuç bulundu
- Cmt Mar 14, 2020 1:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Mar 15, 2020 1:09 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android yayınlandı. Detay içeride.
Tamam halloldu. Oldukça fazla IPTV kanalı eklenmiş.
- Prş Mar 19, 2020 10:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal
https://www.cob.us/ImageRepository/Document?documentID=9578 Merhaba arkadaslar, Malum herkesin bildigi üzere koronavirüs neredeyse tüm dünyayi etkisi altina aldi. Hergün binlerce vaka ve ölüm haberleri geliyor. Bize düsen yetkili kisilerin dediklerini uygulamak ve 14 kuralina uymak. Bu bizim,evlatl...
- Prş Mar 19, 2020 10:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal
Evet bu konuda hepimize görev düşüyor zinciri kırabilmek için evlerden mümkünse çıkmayın, özellikle eller başta olmak üzere kişisel temizliğe önem verin. Bunuda en kısa sürede en az kayıpla atlatacağımıza inanıyorum.
- Cum Mar 27, 2020 1:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal
İsmail ben de seni merak ediyordum. Gerçekten işiniz çok zor Allah kolaylık versin. Umarım en kısa sürede bu beladan kurtuluruz. Bu arada evde kalmak isteriz tabii ama bu herkes için kendi isteğine bağlı değil maalesef. Bu devletin alacağı tedbirler kapsamında olur ancak.. Ben istemezmiydim bu satır...
- Pzt Nis 27, 2020 3:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
Merhaba, Bildiğiniz gibi bir süre önce Samsung Tizen için seyirTURK widget yazmaya başlamıştık, epeyde bir yol katettik. Belli bir noktadan sonra widget in gerçek tv de nasıl göründüğü ve çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedik ve gördük ki Samsung Tizen televizyonlarında USB den widget yüklemey...
- Pzr May 03, 2020 10:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
Zaman alacak ama olacak.
- Çrş May 06, 2020 9:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Fox hd
Peki şöyle bişiy mümkün mü, İp TV listesini kullanıcı sıralayabilir mi favori kanallar gibi mesela? Ya da bu mümkün değilse keşke siz sıralasanız kanalları hani. İnanın 50 tane yandaş kanal geçip bağımsız yayın yapan ya da izlenebilir (tabi kime göre neye göre diyeceksiniz haklısınız) kanala ulaşma...
- Cum May 08, 2020 11:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Teşekkür
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler evlere kapanmak zorunda olduğumuz su günlerde inanılmaz moral kaynağı oldunuz sağolun varolun arkadşlar
- Cmt May 09, 2020 12:12 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Teşekkür
Biz de sizlere teşekkür ederiz. Sağolun.