66 uygun sonuç bulundu
- Pzr May 10, 2020 5:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Teşekkür
Merhabalar Tengildet Ustam, Ben 2014-15 yılından beri seyirtürk kullanıcısıydım. O günlerde başınıza gelen talihsiz bir rahatsızlıktan dolayı, seyirtürkten ve forumdan kopmuştunuz. Öncelikle size büyük geçmiş olsun diliyorum ve tekrar hoşgeldiniz diyorum. Samsung smart TV ler seyirtürkten yoksun hiç...
- Prş May 21, 2020 7:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
Selamlar, Beni bilen bilir kolay kolay bir şeyi beğenmem. Bir ara SeyirTURK'ü kullanmıştım ama o dönemlerde emsallerine göre zayıf olunca bırakmıştım. Ancak TurkVOD'un paralı olması hasebiyle eşe, dosta alternatif önermem gerekti. Bir dostum; "SeyirTURK çok değişti, istersen bir bak" dedi,...
- Prş May 21, 2020 8:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
Merhaba, Öncelikle hoşgeldiniz :cay , Yazdıklarımız takımımıza güç verdi. Çok teşekkürler. TurkVOD içerik olarak iyi olabilir ancak kozmetik olarak çok kötü içeriğimizde eksik olan nedir bilmiyorum ama günlük film dizi sayılarımızı: https://seyirturk.net/forum/viewforum.php?f=14 buradan ve uygulamal...
- Cum May 22, 2020 12:00 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Selamlar, @ozkaradag dostum yazmış bende bir iki ekleme yapayım. Öncelikle emegi geçen herkesin eline sağlık. -Dizi arama kısmında filmi seçince çıkan ve çalışan Tr ve En içerikler çok kullanışlı. - Arama kısmında birden fazla kelime yazınca aradığımı bulmada sıkıntı yaşadım. Belki bana yada aradığ...
- Cum May 22, 2020 12:18 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Dilediğiniz cihaza girebilirsiniz sınırlama yok.Bur arada bir hesabı kaç yerde kullanabiliriz?
Ben aynı hesabımı Box ve PC'de girdim de.
pro_dufa teşekkürler şu anda dışarıdayım detaylı yanıtlayacağım pc başına geçince.
- Pzr May 24, 2020 11:30 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Ramazan Bayramımız kutlu olsun.
Kolay gelsin ismail. Dileğine katılıyorum.
- Pzr May 24, 2020 11:41 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Ramazan Bayramımız kutlu olsun.
TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN [emoji3590][emoji917][emoji916][emoji3521][emoji3590]
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
- Pzr May 24, 2020 11:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film
Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film, her gün bir tanesini tanıtmaya çalışacağım. Not: Özetler çeşitli sitelerden alıntıdır. ilk sırada: 1 - Kıyamet - Apocalypse Now (1979) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMDdhODg0MjYtYzBiOS00ZmI5LWEwZGYtZDEyNDU4MmQyNzFkXk...
- Pzt Haz 01, 2020 6:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: teşekkür ve öneri
seyirTürk uygulamasını netflixin ki gibi olmasını istiyorum ve ya en azından aşağıdaki gibi özellikler gelirse çok güzel olur . - Menü Barları Sol tarafta ve açılıp kapanır seklinde olması. - Filmin ve Dizinin üstüne gelince konusu çıkması - Filmin ve Dizinin üstüne gelincen 5 saniye sonra fragman o...
- Çrş Haz 03, 2020 9:58 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: teşekkür ve öneri
seyirtürk ekibine çok ama çok teşekkür ediyorum..harika bir iş çıkarmışsınız