66 uygun sonuç bulundu
- Prş Haz 04, 2020 1:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Telegram da kanalımız yoktur, sahte hesaplara dikkat
Dün bir dostumuz Telegram da kanalımız olup olmadığınız sordu, bizde bilmiyorduk varmış :) Bizim Telegram da kanalımız yok, bizim adımıza açılmış sahte hesaplara lütfen itibar etmeyiniz. Buradan da onlara seslenmiş olalım. Lütfen adımıza açtığınız kanalı kapatınız. Bize ulaşabileceğiniz kanallar şun...
- Cum Haz 05, 2020 2:16 am
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTÜRK Android Uygulaması İçin Tasarım Önerisi
Selamlar! Öncelikle geliştiricilere teşekkür ederim böylesi güzel bir uygulama hazırlayıp bizlere sundukları için. Daha önce diğer başlıkta Android uygulaması için işlevsel yönden bazı önerilerim olmuştu. Bu başlıkta ise tasarım, UI (user interface) ve UX (user experience) konularında birkaç önerim ...
- Cum Haz 05, 2020 11:07 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTÜRK Android Uygulaması İçin Tasarım Önerisi
Selamlar! Öncelikle geliştiricilere teşekkür ederim böylesi güzel bir uygulama hazırlayıp bizlere sundukları için. Daha önce diğer başlıkta Android uygulaması için işlevsel yönden bazı önerilerim olmuştu. Bu başlıkta ise tasarım, UI (user interface) ve UX (user experience) konularında birkaç önerim...
- Pzr Haz 07, 2020 2:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tester aranıyor
seyirTURK Android uygulamamızın şu sıralar bir problemi var biliyorsunuz, android box larda uygulama sürekli durduruldu hatası alıyor bazı dostlar bunun için bir düzeltme yaptık ama elimizde bu tip bir cihaz olmadığından test edemiyoruz, şu anda cihazında bu problem olan bir dostumuza yeni seyirTURK...
- Pzr Haz 07, 2020 6:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: tester aranıyor
Teşekkürler. Sorun giderildiğine göre konuyu kapatıyorum.
Güncellemeyi yarın vereceğiz.
Güncellemeyi yarın vereceğiz.
- Pzt Haz 08, 2020 1:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Tv.box da seyir turk açınca siliniyır demiştim.Dize resim gönderiyorum hocam..Seyir turk yazısı değişmiş ve kurulum apk sını açınca tengildet yazısı çıkıyordu,şimdi ise yabancı bir yazı çıkıyor...sanki engellenmiş gibi !?... Dikkatiniz için teşekkürler, o kısım ,Google'ın her uygulama için istediği...
- Sal Haz 09, 2020 1:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
Günaydın. Dünya iptv lerin bazıları sadece 1 saniye açıyor. Bazılarında da arapça ve fransızca üyeliğiniz bitti yazısı çıkıyor bende de ayni açılır açılmaz tekrar kapaniyor bazılarında ise kodi kitleniyor mecburen restart yapmak zorunda kalıyorum. @tengildet üstad umarım bu sorunu çözer. iptvleri a...
- Pzt Haz 22, 2020 9:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: PHP ile linkteki tarihi değiştirip IPTV ile oynatmak
Ben IPTV8 listesine ekledim Dilersen oradan da izleyebilirsin.
- Pzt Haz 22, 2020 11:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: PHP ile linkteki tarihi değiştirip IPTV ile oynatmak
Ben IPTV8 listesine ekledim Dilersen oradan da izleyebilirsin. Mahçup [emoji15] oldum. Usta sana kesin bir kıyak yapmam lazım, artık bu vacib oldu bana. Emrine amadeyim [emoji847] Almanyadan bir isteğin varsa buyurman yeter. Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk Est. Ne demek işine yaradıysa sev...