7 uygun sonuç bulundu
- Pzt Mar 09, 2020 6:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Masaj Yazarına Teşekkür et(me) ???
Tüm teşekkürleri kaybettik ama hallettim ismail yeni eklenti çıkmış Sırf sen teşekkür edesin diye bunlar
- Prş Mar 12, 2020 3:39 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tv kanalları
*KODİ'de ByGencer bey isimli beyin hazırlamış olduğu YouTUBE videolarından TürkVOD , OrhanTV VE Vavoo kurmuştum.Onların içinde Türk ve Yabancı tüm İpTV 'ler mevcut.Onları da izin alıp sitenizde kurabilirsiniz ,hepsi bir arada olunca şık olur seviniriz.Şimdiden Teşekkürler.
- Cum Mar 13, 2020 6:22 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android yayınlandı. Detay içeride.
maalesef güncellemeyi bir sorun tespit ettiğimiz çin dün veremedik. sorunu hallettik. Bugün geceyarısı vereceğiz çünkü 20-60 dakikalık bir kesinti olacak.
- Cmt Mar 21, 2020 5:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
ekleyelim onlarıdaSami Ertaga yazdı: ↑Cmt Mar 21, 2020 5:45 pmYeni eklemeler olacak mi acaba? Örneğin Hint, Çin, Latin, İskandinavya kanalları.
- Cmt Mar 21, 2020 11:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
ArjantinSami Ertaga yazdı: ↑Cmt Mar 21, 2020 5:45 pmYeni eklemeler olacak mi acaba? Örneğin Hint, Çin, Latin, İskandinavya kanalları.
Brezilya
Kanada
Şili
Çin
Kolombiya
Danimarka
Hindistan
Meksika
Peru
Tayland
tv leri eklenmiştir (toplam 1500 adet yeni yabancı kanal).
- Cmt Mar 28, 2020 11:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.
Nedendir bilmiyorum kullandığım k2 pro androidboxda linkler açılmıyor aynı linkler (closeload) t60 türkcelde aynı android sürümünde (5.1) sorunsuz çalışıyor.K2 de bazı sistem dosyaları eksik sanırım ama hangileri kimbilir ?bu arada uygulama basit ve kullanışlı insanı yormuyor.Yerli ve yabancı dizi ...
- Cum Nis 14, 2023 2:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK IPTV bölümüne Kendi listenizi eklemek isterseniz bir örnek birkac bin kanal bir arada bir liste
Kontrol ettik günlük yenileniyor kendi listeniz yani Kendi IPTV listenize girdiğinizde eğer aynı gün içinde daha önce girdiyseniz güncellenmiyor ancak farklı bir gün de girmişseniz son haline güncelleniyor.