7 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen dkc44
Sal Mar 24, 2020 9:48 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları

sorunu çözdüm, bilemediğim bir sebepten indirme yaparken zip dosyasını bozuyormuş. ben de iPhone ile indirip airdrop la macbook a attım ve kurulum yaptım. biraz garip bir yol oldu ama sorun çözüldü.
gönderen dkc44
Prş Mar 26, 2020 1:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.

merhaba, aslında benin yazacağım sorun mu değil mi bilmem ama şu izlemeye devam et bölümünde görünenenleri manuel silme seçeceği olsa çok iyi olurdu. Varsa ve ben görmediysem kusuruma bakmayın.
gönderen dkc44
Pzt Nis 20, 2020 9:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler

smart hub da Netflix in yanını şimdi den seyirtürk için ayırdım :D
gönderen dkc44
Pzt Nis 20, 2020 10:15 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)

İlginç bir şey yaşadım az önce... ben forum üyeliğimde kullandığım şifremi değiştirdim ve şimdi hem kodi de hem android de yeni şifrem ile giriş yapamıyorum dolayısıyla favorilerim ve izlediklerim bölümü işlevsiz kaldı benim için. Sanırım bu konuda ufak bir sıkıntı var haber vereyim istedim. Kendi ...
gönderen dkc44
Çrş Nis 29, 2020 6:05 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)

böyle olmalı değil mi? evet işte budur :) yolladığınız versiyonu ben de yükledim ve test ettim sorun çözülmüş... ne diyeyim harikasınız, çok teşekkür ederim :) hatta macbook da kurdum çatır çatır çalıştı, ekran görüntüsü paylaşıyorum... not : sıfır kurulum yaptım, henüz mi box a yüklemedim çünkü on...
gönderen dkc44
Çrş Ara 15, 2021 10:50 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Haklısınız ama imkansız değil 😊 koditvbox.tv adında yabancı bir ekip var apple tv lere jailbreak yapmadan kodi, popcorntime ve safari yüklemesi yapıyorlar😊 belki duymuşsunudur. Tabi ücretli yıllık abonelikle! Onlar yatıysa siz takla bile attırısınız bence 😊 bu arada ben de yüklü yani duyum değil 😊
gönderen dkc44
Cum Mar 01, 2024 3:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları

kodi uygulaması ile aynı içeriğin görüntü kalitesi daha iyi oluyor, tabi bu benim fikrim. Android uygulamasında ayarlar menüsünden harici player aktif edebilme seçeneği olsa çok daha iyi olurdu.