7 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Cum May 01, 2020 1:26 am
Foruma Git
Konuya Git

1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.

Resim

1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.
gönderen tengildet
Sal Haz 09, 2020 6:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.

Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.
yaklaşık 1000 adet yeilçam filmi veya alternatifi eklenmiş oldu.
gönderen ardafikret
Prş Haz 11, 2020 1:52 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.

@tengildet; Üstadım Seyirtürk e wowfilmizle sitesini de ekleyemezmiyiz?Oldukça geniş dizi ve film seçenekleri olan bir site. Orada olan ama bizde olmayan nedir? Teşekkürler. game of thrones dizisi var .Seyirtürk te olmadığından mecburen telefondan izlemeye çalışıyorum.Eğer Seyirtürk e yükleyebilirs...
gönderen TeJR
Prş Haz 11, 2020 9:37 am
Foruma Git
Konuya Git

Bir sonraki sürüm için seyirTURK Android Düzeltilen Hatalar (Ön haber verme)

Aşağıda yazılan hatalar/buglar düzeltilmiştir. Bu hata düzeltmelerinin geleceği uygulama versiyonları her hatadan sonra yazıyor. Bu konu sürekli sabitlenecektir ve düzeltilen yada üzerinde çalışılan hatalar bu kısımda paylaşılacaktır. Bu konu yeni eklenen özellikler için değil sadece buglar ve hatal...
gönderen TeJR
Prş Haz 11, 2020 7:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Bir sonraki sürüm için seyirTURK Android Düzeltilen Hatalar (Ön haber verme)

6) Kalite seçeneği gelen film ve dizilerde seçenekler gelmeden iptal'e basıp geri dönülmesi bazı durumlarda ve imdb'de her zamanda programın kapanmasına neden oluyordu. Çözüm getirildi. Sürüm: 1.87 7) Üye girişi yaptıktan sonra program kapatılıp açılıyor, arkasından bazı kullanıcılarda logomuz ekra...
gönderen tengildet
Prş Tem 02, 2020 1:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

unutMADIMAKlımda

Resim

unutMADIMAKlımda
gönderen tengildet
Cmt Ağu 29, 2020 11:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.

30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarken aziz Atatürk'ü, çalışma arkadaşlarını ve şehitlerimizi minnetle anıyorum.