16 uygun sonuç bulundu
- Pzr Oca 23, 2022 12:17 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 14.01.2022)
Merhaba, çok ilginç bir sorun yine. kendi iptv kısmında spor kategorisinde kanal geçişleri olmuyor ve kanal listesi çıkmıyor. bir kanalı izlerken kumanda ile diğer kanallara geçemiyorum, geri kanal menüsüne gelip kanal seçerek izleyebiliyorum. diğer kategorilere geçtiğimde bir kanalı izlerken kumand...
- Prş Mar 31, 2022 11:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.03.2022)
Merhaba,
Kaynak olarak tafdi.net eklemeniz mümkün müdür?
Kaynak olarak tafdi.net eklemeniz mümkün müdür?
- Pzr Nis 10, 2022 12:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.04.2022)
Merhaba, Kendi İpTv kısmında kanal değiştirdikten sonra ekrana çıkan player ile ilgili kısımlar, yani play pause ikonları, zaman çubuğu vb. gibi bunları görmesek olmaz mı? Ekranda bir süre kalıyor bunlar ve rahatsız edici. Kanal değiştirmeye bile engel oluyor. Bu kısımda kanal değiştirdiğimizde ekra...
- Prş Nis 14, 2022 8:07 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.04.2022)
Merhaba, bir isteğim olacak mümkünse. Kendi iptv kısmından çıkarken bir uyarı gelmesi mümkün müdür? yüklenmesi uzun sürüyor iptv listesinin, bazen yanlışlıkla geri tuşu ile çıkmış oluyoruz. tekrar yüklenmesi zaman alıyor. "Kendi iptv kısımından çıkıyorsunuz !!! Evet / Hayır" şeklinde bir u...
- Cmt Eyl 02, 2023 6:17 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 01.09.2023)
Sanırım ekranda bir frame ihtiyacı daha var, şöyle yukarıdan sezon seçildiğinde örnek veriyorum sağ tarafta komple yukarıdan aşağıya ilgili sezona ait bölümler listelenebilir. Bölümün yanında da süre bilgisi yazabilir. Bölüm seçildiğinde film afişi ve açıklamasının altında bulunan alanda ilgili bölü...
- Prş Eyl 28, 2023 2:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git