7 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Çrş Nis 15, 2020 2:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Kodi Sürüm 3.3.0 ve Android Sürüm 1.21 güncellemesi verildi.

Kodi Sürüm 3.3.0 Android Sürüm 1.21 1. Genel: vcdn parserı düzeltildi. 2. Genel: Filmler ve dizilerde açıklamaya IMDB Puanı ve Çıkış Tarihleri eklendi. 3. Kodi: vidmoly parserı düzeltildi Moly seçeneklerini kullanabilirsiniz. 4. Kodi: Almanca filmler listelenirken Türkçe Dublaj olarak isimlendriliyo...
gönderen tengildet
Cum May 22, 2020 4:54 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı.

Alperen2016 yazdı:
Cum May 22, 2020 4:42 pm
Sen sitenizden indirmeye calistigimda adim gablibaykusa cikicak forumda :D
Her güncellemede yeniden indirmenize gerek yok, kodi eklentimiz ve android uygulamamız otomatik olarak güncelliyor zaten. Otomatik güncellemede sıkıntı yaşarsanız sitemizden indirmeniz gerekebilir.
gönderen tengildet
Sal Haz 02, 2020 4:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 29.05.2020)

staluer yazdı:
Sal Haz 02, 2020 3:58 pm
Kullandığımız uygulamada da versiyon numarasını görsek fena olmaz.
seyirTURK Android için diyosunuz sanırım, gelecek güncellemelerden birinde olacak, listemizde.
gönderen neyehbe
Cum Haz 05, 2020 2:16 am
Foruma Git
Konuya Git

seyirTÜRK Android Uygulaması İçin Tasarım Önerisi

Selamlar! Öncelikle geliştiricilere teşekkür ederim böylesi güzel bir uygulama hazırlayıp bizlere sundukları için. Daha önce diğer başlıkta Android uygulaması için işlevsel yönden bazı önerilerim olmuştu. Bu başlıkta ise tasarım, UI (user interface) ve UX (user experience) konularında birkaç önerim ...
gönderen tengildet
Prş Mar 18, 2021 2:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizdeki değişiklik

Bildiğiniz gibi Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizi ekleyebiliyor ve programımızı açmadan içeriklere ulaşabiliyorsunuz. Daha önce sadece poster ve medya ismini görüyordunuz, yakında vereceğimiz güncelleme ile artık medyaların özetlerini , m...
gönderen tengildet
Cum Nis 01, 2022 12:15 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.03.2022)

staluer yazdı:
Prş Mar 31, 2022 11:27 pm
Merhaba,

Kaynak olarak tafdi.net eklemeniz mümkün müdür?
Sisteme uygunsa olabilir. Ama söz vermeyeyim. Öneri için teşekkürler.
gönderen tengildet
Çrş Ağu 30, 2023 7:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.08.2023)

@staluer,

problemin kaynağı bulundu ve düzeltildi. Uygulama güncellemesi ile kullanabileceksiniz.

Geri bildiriminiz için teşekkürler