7 uygun sonuç bulundu
- Çrş Nis 15, 2020 2:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi Sürüm 3.3.0 ve Android Sürüm 1.21 güncellemesi verildi.
Kodi Sürüm 3.3.0 Android Sürüm 1.21 1. Genel: vcdn parserı düzeltildi. 2. Genel: Filmler ve dizilerde açıklamaya IMDB Puanı ve Çıkış Tarihleri eklendi. 3. Kodi: vidmoly parserı düzeltildi Moly seçeneklerini kullanabilirsiniz. 4. Kodi: Almanca filmler listelenirken Türkçe Dublaj olarak isimlendriliyo...
- Cum May 22, 2020 4:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı.
Her güncellemede yeniden indirmenize gerek yok, kodi eklentimiz ve android uygulamamız otomatik olarak güncelliyor zaten. Otomatik güncellemede sıkıntı yaşarsanız sitemizden indirmeniz gerekebilir.Alperen2016 yazdı: ↑Cum May 22, 2020 4:42 pmSen sitenizden indirmeye calistigimda adim gablibaykusa cikicak forumda
- Sal Haz 02, 2020 4:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Haz 05, 2020 2:16 am
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTÜRK Android Uygulaması İçin Tasarım Önerisi
Selamlar! Öncelikle geliştiricilere teşekkür ederim böylesi güzel bir uygulama hazırlayıp bizlere sundukları için. Daha önce diğer başlıkta Android uygulaması için işlevsel yönden bazı önerilerim olmuştu. Bu başlıkta ise tasarım, UI (user interface) ve UX (user experience) konularında birkaç önerim ...
- Prş Mar 18, 2021 2:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizdeki değişiklik
Bildiğiniz gibi Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizi ekleyebiliyor ve programımızı açmadan içeriklere ulaşabiliyorsunuz. Daha önce sadece poster ve medya ismini görüyordunuz, yakında vereceğimiz güncelleme ile artık medyaların özetlerini , m...
- Cum Nis 01, 2022 12:15 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş Ağu 30, 2023 7:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.08.2023)
@staluer,
problemin kaynağı bulundu ve düzeltildi. Uygulama güncellemesi ile kullanabileceksiniz.
Geri bildiriminiz için teşekkürler
problemin kaynağı bulundu ve düzeltildi. Uygulama güncellemesi ile kullanabileceksiniz.
Geri bildiriminiz için teşekkürler