144 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen deşarj
Çrş Kas 11, 2020 9:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: KARABAĞ'DA HAK YERİNİ BULDU!

Ne kadar sevinçliyim ne kadar mutluyum anlatamam kardeşim.Hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allahtan Rahmet Gazilerimize acil şifalar dilerim.
gönderen yildo
Çrş Kas 11, 2020 11:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

azeri kardeslerimiz kadar sevindik karabagin ermeniisgalininden kurtarilmasina kutluyorum azeri gardaslarimza
gönderen Turan_Turkaz
Prş Kas 12, 2020 9:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Hepinize sonsuz minnettarlığımı sunuyorum. Allah sizden razı olsun. Lakin şu onur kırıcı "azeri" kelimesini kullanmamanızı rica ediyorum. Azerbaycanda 40 yakın etnik kökenden olan halklar var. Ya Azerbaycanlılar deyin, ya da Azerbaycanlı Türkler deyin. Çoğunlukta türkler var ama yine de Az...
gönderen trhnx
Çrş Kas 18, 2020 12:29 am
Foruma Git
Konuya Git

"Bir ananın iki oğlu,
Bir ağacın iki kolu,
O da ulu, bu da ulu,

Azerbaycan-Türkiye
gönderen tengildet
Prş Ara 31, 2020 3:17 pm
Foruma Git
Konuya Git

Mutlu Yıllar...

2021 in 2020 den daha iyi olması dileği ile mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar dileriz.

Resim
gönderen deşarj
Cum Oca 01, 2021 2:14 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Mutlu Yıllar...

Nice güzel Sağlıklı Huzurlu yıllara..
gönderen tengildet
Cum Oca 01, 2021 6:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK güncellemede takılıyorsa...

Maalesef androidin yeni sürümlerinde artık tek ayarla tüm uygulamalara (bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye) izin verilmiyor. Her uygulama için ayrı ayarlamak lazım. Şunu yapmalısınız bir kereliğine, android ayarları - uygulamalar - uygulamaları yönet - seyirTURK - bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye iz...
gönderen yildo
Cmt Oca 02, 2021 10:18 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Mutlu Yıllar...

yeni yiliniz kutlu olsun umarim 2020 den daha guzel bir yilimiz olur2021 senesi
gönderen tengildet
Cmt Ara 17, 2022 2:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Tüm kullanıcılarımıza ve kullanıcımız olacaklara 2023 yılbaşı hediyemiz

seyirTURK olarak, VIP olmayan, VIP olan ve VIP olmak isteyen dostları ufak da olsa mutlu edebilecek yeni yıl hediyemizi bu yılda tekrar ediyoruz, 1. VIP üye olmayan dostlarımız için 31 Aralık - 2 Ocak tarihleri arasında 3 gün VIP üyelik tanımlayacağız. 2. Bunun yanında 5 Ocak 2022 den sonra üyelik a...