Bir süredir uygulamamızın normal açılması ancak hiç bir medyanın oynatılamadığına dair turk.net kullanıcılarından geri bildirim almaktayız, viewtopic.php?f=14&t=755 konusunda durumun sebebini açıkladık. Çözüm bulabilenlerin konuya yazması bizi sevindirir. 10.08.2026
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

4 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen ahmettamoglu
Pzr Şub 13, 2022 6:30 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.02.2022)

siz nereden bakıyorsunuz sessiz güncellemeye. menüdeki Bilgiler ve hakkında kısmından değil mi? ve orada 3.34.0 mı görüyorsunuz. yaptığımı söyleyeyim VM açıyorum open elec i çalıştırıp live dan başlatıyorum. önce 3.34.0 dosyasından kurulumu yapıyorum (repodanda yapabilirsiniz yada) (tabii once bili...
gönderen tengildet
Pzr Şub 13, 2022 6:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

dediğiniz yerde de 3.34.0 gözüküyor. Benim baktığım kodi'nin my addons - video add-ons listesinde de 3.34.0 gözüküyor. raspberry pi'yi yeniden başlattım fakat değişmedi. Peki size bir test sürümü göndersem o test sürümü güncelleme sırasında mutlaka hata verecek ve log dosyasına yazacaktır bana o lo...
gönderen homers
Pzt Şub 14, 2022 12:16 am
Foruma Git
Konuya Git

tengildet yazdı:
Pzr Şub 13, 2022 6:49 pm
özel mesajınıza gönderdim.
Evet kodi.log dosyası.
Teşekkürler.
Ben de sessiz güncellemeyi halen alamadım. Android ( mi box s) üzerinde kodi 19.3 kullanıyorum. Sürüm 3.34.0 olarak kalıyor elle güncellesem de. Ancak kullanımda bir sorun yok. Sesli güncellemeyi bekliyorum :)
gönderen tengildet
Pzt Şub 14, 2022 12:27 am
Foruma Git
Konuya Git

özel mesajınıza gönderdim. Evet kodi.log dosyası. Teşekkürler. Ben de sessiz güncellemeyi halen alamadım. Android ( mi box s) üzerinde kodi 19.3 kullanıyorum. Sürüm 3.34.0 olarak kalıyor elle güncellesem de. Ancak kullanımda bir sorun yok. Sesli güncellemeyi bekliyorum :) bir sonra vereceğimiz norm...