142 uygun sonuç bulundu
- Prş Nis 23, 2020 10:52 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)
Ben dün gece Kodi de Seyirtürkü açmamla ekranda bir 23 Nisan Kutlu olsun mesajı görünce şaşırdım ilk defa böyle bir mesaj gördüm, mutlu oldum.Teşekkürler.
- Cum Nis 24, 2020 5:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
Kolay gelsin.Gece Gündüz 24 saat yardımcı olabilirim.
- Pzt May 04, 2020 1:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal May 05, 2020 4:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal May 05, 2020 6:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Baştan beri olan bir hata var. Filmi, diziyi izlemeye Close ile başladık ortada kapattık diyelim. VidMoly ile devam etmek istersek ya baştan yada ilgisiz bir yerden başlıyor. Bence hata yok sizin hatanız dizi yada film klasöründen çıkmadan denemeniz olabilirmi? https://i.imgyukle.com/2020/05/05/rgr...
- Pzt May 11, 2020 5:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni eklentiler gelecek mi????
Favorilere aldığımız dizilerin yeni bölümleri çıktığında Favoriler listemizin üst sırasında yer alması mümkünmüdür?Diziler-Yeni bölümü çıkanlara da bakıyorum elbette ama bazen de gözümüzden kaçıyor.Saygılar.
- Cmt May 16, 2020 10:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyiri bahçem
Bayıldım,Maşallah ne de güzel.Gönlünce sağlıkla huzurla yaşa dostum.
- Pzt May 18, 2020 5:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Üye Olma ve Giriş Yapma
Ustalar Seyirtürk ü biraz geliştirelim sırtımızı da sıvazlasın bir arkadaşın dediği gibi yanağımızdan öpsün çay demlesin darı patlatsın.Mesela mikrofon girişi üzerinden ben Star tv dedimmi İptv den söylediğim kanalı açsın yada ismini söylediğimde o filmi yada diziyi oynatmaya başlasın Yönetmeni kim ...
- Prş May 21, 2020 5:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: OCTAGON cihazlarinda seyirTURK
Hali hazırda Seyirtürkü kodi üzerinden kullandığım uydu cihazı(SF-8008).Keşke Netflix gibi eklenebilse.SX 88 de var bende onda seyirtürk nasıl kullanılıyor.Web tv üzerinden demişsiniz ama bende çıkmıyor. Webtv ana menüye eklenmiş şimdi gördüm ama Seyirtürk ayarlar kısmı yok olsaydı iyiydi kendi iptv...