142 uygun sonuç bulundu
- Pzt Haz 21, 2021 1:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Babalar gününüz kutlu olsun...
Herşeyin başı sağlık.Sağlığımız yerinde huzurumuz yerinde olsun da gerisi teferruat.Saygılar cümleten.
- Prş Haz 24, 2021 11:18 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Kodi de Seyirtürk Uygulamasının üzerinde sağ tık Ayarlar-Rabbit Ayarları-Anahtar kelime olarak baş harf büyük Rabbit yazın şifrenizi belirleyip kaydettiğinizde aktifleşir.Kolaylıklar..
- Pzt Ağu 30, 2021 1:20 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Ağu 30, 2021 7:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.06.2021)
https://seyirturk.net/ Buradan indirip kurabilirsiniz.
- Pzr Eki 24, 2021 12:10 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Günlük İçerik Güncelleme saatleri anketi
13 ve 16 arası ve 17 sonrası. Yani aralar bayağı belirsiz :) Saat 16 güzel. Ama ya saat 13 olursa ! Yabanci diziler hep ertesi güne kalıyor. Oyumu bu yüzden saat 17 yönünde kullandım. Teşekkürler @tengilted. Dediğin gibi muallak bir durum oluştuğu için bende 17'den sonraya kullandım.Günlük güncelle...
- Sal Eki 26, 2021 7:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Günlük İçerik Güncelleme saatleri anketi
Ankete sabah 09-10-11-12 saatlerini de eklesek 09 oy verecek çok kişi olacak sanırım.Arkadaşlar önce açıklamayı lütfen dikkatlice okuyup oyumuzu öyle verelim.Saat 13 bence çok çok erken özellikle benim gibi yabancı dizi izlemeyi sevenler için.Günlük güncellemenin saat 13 olması demek dizileri bir gü...
- Çrş Kas 03, 2021 6:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Uygulamasında ve Kodi eklentisinde videolarda çıkan reklamlar hakkında
Uygulamada hiç denk gelmedim (Yabancı dizi ağırlıklı kullandığım için belkide) inşallah bundan sonrada denk gelmem.
- Sal Kas 09, 2021 3:01 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Yellowstone
https://imgyukle.com/f/2021/11/09/kgnYBx.jpg "Yellowstone", Amerika'nın Montana eyaletindeki en büyük çiftliği kontrolünde bulunduran, John Dutton'un (Kevin Costner) liderliğindeki Dutton ailesinin şiddet dolu dünyasını izliyor. Bu büyük arazi, yerliler, şehir planlamacıları ve Amerika'nı...
- Cmt Ara 11, 2021 3:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
selămun aleykum,uygulamada üyeler üyeler arasında film dizi paylaşımı yapmak mümkün mü? değerlendirme listemizde var ama biraz uzun sürebilir.Teşekkürler. Ustam Üyeler arasında Film dizi paylaşımı yanısıra nacizane bir öneri olarak daha önce yapan arkadaşlarımız vardı tekrar Portal yapamazlarmı?Siz...
- Cum Oca 07, 2022 2:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 24.12.2021)
Konu başlığına göre devam edelim lütfen.Bu konudan sadece güncel sürüm duyurusu yapılmaktadır.