142 uygun sonuç bulundu
- Prş Oca 27, 2022 4:04 am
- Foruma Git
- Konuya Git
After Life
Son dönemde izleyip çok beğendiğim bir dizi oldu ve siz dostlarla paylaşmak istedim. After Life Konusu Nedir? After Life dizisi konusu itibariyle ilk etapta kulağa klişe gelebilir. Ancak Gervais’in işlerini bilenler, dizinin sürprizlerle dolu olduğunu tahmin edebilir. After Life, İngiltere’de geçiyo...
- Cum Şub 25, 2022 8:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 22.02.2022)
Hala her zaman usb ye gerek duymadan yükleniyor sorun sizde.Paylaştığınız görselde de belirtildiği üzere bilinmeyen kaynaklara izin verdiğinizde sorununuz çözülecektir.Kolay gelsin.
- Sal Nis 19, 2022 3:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.04.2022)
Sürpriz oldu bu Cuma günü verilirdi genelde.Teşekkürler emeklerinize sağlık.
- Cmt Nis 30, 2022 11:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI
Yaşasın 1 Mayıs
- Sal Haz 28, 2022 1:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Cüneyt Arkın hayatını kaybetti.
Allah Rahmet eylesin.Yeşilçamın çok sevdiğim oyuncularından birini daha kaybettik.
- Cum Tem 08, 2022 2:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kurban Bayramınız Kutlu olsun.
Güzel Bayramlar dilerim.Sağlıcakla kalın..
- Pzr Eyl 25, 2022 9:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Dizi İsteği
Ben dizilla sitesinden 5.sezon 3.bölümü izledim demekki telif yememiş henüz.Uygulamada dizipub linki var sadece ama çalışmıyor.Hadi 6 ayda bir temizlendiğinden orada duruyor eyvallah.Dizilla linki neden verilmiyor?
- Çrş Eki 26, 2022 3:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Halit Kıvanç hayatını kaybetti!
Allah Rahmet eylesin.Erkan Yolaç,Bülend Özveren,Cenk Koray, Can Akbel gibi yeri asla doldurulamayacak bir büyüğümüzdü.Yakınlarına sevenlerine baş sağlığı dilerim.
- Pzr Kas 13, 2022 10:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Uygulamada bulunan hatalar
Stüdyo logoları da eklenirmi ustam.
- Cmt Kas 19, 2022 2:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Disney+ Türk dizileri hk.
Stüdyolar kısmı bilgi amaçlı.Yer alan içerikler seyirTURK Uygulamasının kaynak aldığı dizi sitelerinde yayınlanırsa izleyebilir aksi takdirde izleyemezsiniz, benim bilgim bu şekilde.