142 uygun sonuç bulundu
- Sal Eki 24, 2023 1:13 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 20.10.2023)
Haklısın ustam, Vipsiz sürem hiç olmadığından her medya içeriği herkese açıkmış bilemedim.Kısıtlı Vip süresi olan vatandaş güncelleme verilecek diye beklemesin bir an önce yararlansın demek istemiştim.Saygılar.
- Sal Eki 24, 2023 9:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Değerli Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun...
En büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramının Başta ülkemiz ve tüm dünya insanlarına Sağlık,Huzur ve Barış getirmesini diliyorum.
- Cmt Eki 28, 2023 2:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.10.2023)
Rabbit yayınları vpn kullansak ta açılmıyor, pro vpn hesaplar vardı son 2 güncelleme ile bi sorun olmaya başladı, vpn hesapları free değil. Çözülmesi gerek Benim arkadaşın mesajından anladığım, Elinde mevcut Pro VPN hesaplar var.Rabbit yayınları çoğu VPN gerektirdiği için bu ücretli hesaplar ile ön...
- Cmt Kas 25, 2023 12:21 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirturk Samsung Tizen TV lere kurmak mümkünmü
Maalesef.Samsung Tizen işletim sistemine dışarıdan Uygulama kurmaya izin vermediği için mümkün değil.
- Prş Ara 14, 2023 6:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Uygulamada yaşadığım problemler hakkında
Bildirimlerde ara ara sıkıntı bende de oluyor ama genelde tüm bildirimleri alıyorum.Botların linkleri nasıl neye göre aldığını merak ediyorum.Örnek olarak bugün çıkan Polonya komedi dizisi 1670 isimli diziyi gösterebilirim.Bu dizi kaynak sitelerimizden DiziBox,Dizilla ve Dizilab da olmasına rağmen b...
- Prş Ara 14, 2023 7:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Uygulamada yaşadığım problemler hakkında
Kaynak Sitelere Geç eklenmesi tamam ama sonrasında alması lazım hele de sizinde dediğiniz gibi dün eklendiyse.
- Sal Şub 06, 2024 3:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: kodi plugin
vu solo openpli 8,3 imaj attım . kodi silindi seyirturk yukliyecem .enigma2 kodi plugin ipk veya dosya lazım.hiç bir yerde bulamadım. yardımcı olurmusunuz. veya seyirturk enigma2 plugin vardı eskiden şimdi niye yok. Sorunuzu anlayabildiysem tavsiyem cihazınıza içinde kodi eklentisinin olduğu bir im...
- Cum Mar 22, 2024 4:03 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Nis 04, 2024 6:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 29.03.2024)
Ben genellikle tabletde kullanıyorum ama mesajınızı görünce mibox s 4K cihazımı takıp baktığımda sorunsuz açıldı.Sorun sizde sanırım önbellek temizleyip bir deneyin.muratates1973 yazdı: ↑Prş Nis 04, 2024 4:12 pmSelam, mibox 4 te uygulama açılmıyor sorun olabilir mi .
- Çrş May 01, 2024 12:29 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI
1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramımız Kutlu olsun.