viewtopic.php?f=14&t=123
142 uygun sonuç bulundu
- Sal May 26, 2020 7:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Sürüm 1.65 yayınlandı
Arkadaşlara bende katılıyorum şuan isteyen dublaj isteyen altyazılı seçebiliyor ayrıca kalabalığa gerek yok.
- Prş May 28, 2020 12:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Nereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler. İlaveten izlemeye başladıklarım...
- Prş May 28, 2020 12:09 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Ben kodi de kullanıyorum.Tv box da var ama eski olduğundan onda pek takip edemiyorum ayda yılda bir tv ye takıp kurulum yapmam gerekiyor.
- Prş May 28, 2020 1:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi - Radyo Çalarken Ekrana Animasyon Ekleme
m3uTürk gördüm sanki.Pek yakında sinemamızda mı?
- Cum May 29, 2020 12:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni eklentiler gelecek mi?
Aslında favorilerde olması takip etmemiz, listeden silmemiz açısından yeterli sanırım. Ben takip ettiğim edeceğim ilgimi çeken dizileri Favorilerime ekledim.Favorilerimdeki dizilere yeni bölüm linki eklendiğinde ama posterde bir işaret olsa ama üst ilk sıraya taşınsa benim için yeterli olur.Bu arad...
- Cum May 29, 2020 5:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK te Rabbit aktif etme
Teng usta adultta resimlerine bakıp yutkunuyom açmıyor hiçbiri vpn nasıl kuruluyor kodi ye bilmiyorum bi yardımcı olaydın sevabına
- Cum May 29, 2020 5:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
windows 10 masaüstü pc var kodi kurulu enigma2 uydum var ayrıca.Pc için kursam yeter.
- Cum May 29, 2020 6:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bilgisayara Open VPN kurulumu ve çalıştırılması (Kodide Rabbitsiz kalanlar için :) )
hemen kuruluma geçeyim sağol varol
- Cum May 29, 2020 7:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Seyirtürk hoşgeldi safalar getirdi vpn kurunca ne de şenlendi