24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

142 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen deşarj
Pzt Haz 01, 2020 6:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Birazda gülelim :)

Hepsi birbirinden güzel.Favorim "Ben olmasam hepiniz kudurmuştunuz"Louis Pasteur :D
gönderen deşarj
Sal Haz 02, 2020 1:55 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler

Benim önemsediğim çok kaynakdan ziyade eklenen linklerin kalitesi.480P-720P 15 link olacağına 2-3 tane 1080P yada 4K olması yeterli.Saygılar.
gönderen deşarj
Cum Haz 05, 2020 5:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirtürk Kodi Kanal Sorunu

Windows 7 de Kodi kullanıyorum, Seyirtürke izlediğim bir kanaldan çıkış yaparken tekrar aynı kanala bağlanıyor hatta başka bir eklentideki kanala geçip o kanaldan çıkınca yine seyirtürkten çıkış yaptığım kanala bağlanıyor ayrıca Kodiden normal çıkış yapamıyorum. Diğer kullandığım eklentilerde böyle...
gönderen deşarj
Sal Haz 09, 2020 2:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)

İpTv işi çok meşakkatli usta ben dahil kimse yanaşmaz ama inşallah çıkar öyle bir yiğit.40000 iptv kanal nasıl güncellenir hayal edemiyorum.Bence 40000 kanal aşırı fazla.Ulusal kanallarımız olsun gurbetçi dostlarımız için birde her ülkenin en çok rağbet gören 15-20 kanalı olsun kafidir.Her ülke derk...
gönderen deşarj
Sal Haz 09, 2020 4:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Ama geçenlerde bir dostumuz, Arjantin, Şili vb Güney Amerika iptv leride olsun demişti, bazı dostlar Arap ülkelerini istemişti :) yani her ülkeyi kullanan var olarak düşünmeliyiz. @tengildet; sanıyorum ki çoğumuzun problem yaşadığı dünya Tv kısmında Türkiye sayfasındaki bazı kanallar.yani ip Tv ulu...
gönderen deşarj
Sal Haz 09, 2020 7:00 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.

tengildet yazdı:
Sal Haz 09, 2020 6:23 pm
Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.
yaklaşık 1000 adet yeilçam filmi veya alternatifi eklenmiş oldu.
İlk ben gördüm yaklaşık 2-3 saat önce eklendi :)
gönderen deşarj
Çrş Haz 10, 2020 2:33 am
Foruma Git
Konuya Git

@tengildet; sanıyorum ki çoğumuzun problem yaşadığı dünya Tv kısmında Türkiye sayfasındaki bazı kanallar.yani ip Tv ulusal listelerde olmayıp ta burada olan kanallar sorun orada 😊👍 orada ne varki hiç bakmadım. Şu an dışarıdayım eğer yasaklı iptv ler varsa Turkiyeyi çıkartalım oaradan. Evet var.  Da...
gönderen deşarj
Çrş Haz 10, 2020 11:15 pm
Foruma Git
Konuya Git

Hangi sitelerde 4K icerik var bilemiyorum. ... Film Türleri kisminda 4K başlığı olsa şık durur diye düşündüm. Olmasada olur Önerilere açik olmanız bile güzel. Teşekkürler. Çok teşekkürler ama olay şu, netflix kendi video sunucularına sahip ve 4k filmleri verebilecek kadar bandwith leri var, biz zat...
gönderen deşarj
Prş Haz 11, 2020 12:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Uzantı değişmiş com yerine net olmuş şimdi baktım az sonra ne olur bilmem :D
gönderen deşarj
Prş Haz 11, 2020 8:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

demirfan76 yazdı:
Prş Haz 11, 2020 5:39 pm
tesekkurler baska siteler eklenebiliyorsa onerim su sitelerin eklenmesi bolumd,setfilm,roketdizi,diziyo vs
Onlinedizi.pw ve dizist.co da benden olsun, onlinedizide Kore dizileri de var.