142 uygun sonuç bulundu
- Cmt Tem 25, 2020 12:22 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları
valla kodiden ve kodi uygulamalarının yavaş çalışmasından dolayı tercih etmeyen beni,kodi kullanmayı sevdirdi seyirTURK uygulaması,özellikle benim gibi arka arkaya 3-4 bölüm dizi izleyen birisi için bu üyelik girişleriyle gelen kolaylıklar gerçekten çok başarılı.eski sistemde modül modül link link ...
- Cum Tem 31, 2020 1:21 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
Hayırlı Bayramlar Arkadaşlar.Sağlığımızın yerinde olduğu her gün bizlere bayram.Saygılar..
- Cum Ağu 14, 2020 3:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: GAME OF THRONES VE WEST WORLD MUTLAKA SEYiRTURKTE OLMALI
GAME OF THRONES VE Bilhassa WEST WORLD Mutlaka seyirturkte olmali ,arkadaslar westworld dizisini indirebilecek bir yer bilen varmi kaliteli sekilde. bilen varsa lutfen link atsinlar. :kahve :kahve :kahve :kahve Not Stremio da inmiyor malesef ve sadece altyazi olmasida cok kotu ve ayrica cok hata ol...
- Pzr Ağu 16, 2020 2:45 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 20.07.2020)
Şimdi kontrol ettim Diziler,Filmler,İptv Adult vs.Sorun göremedim.Siz hangi cihazda kullanıyorsunuz Kodi versiyonunuz nedir?Tv Box ise Android versiyonu?burakguzel yazdı: ↑Pzr Ağu 16, 2020 1:59 amHayırlı geceler, seyirtürk kodi de açmaya çalıştığımda "LİNK BULUNAMADI" uyarısı veriyor ve açılmıyor.
- Çrş Eyl 23, 2020 2:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 18.09.2020)
Kodi seyirTURK de diziler türlerde bende Fantezi olarak çıkıyor Fantastik diye düzelmemiş sizlerde nasıl acaba?
- Çrş Eyl 23, 2020 3:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yaa ben resim ekliyeyim diyene kadar düzeltilmiş bile bu ne hız.Maşallah.
- Cmt Eyl 26, 2020 12:37 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Enigma 2 de SeyirTURK nasıl izliyorsunuz Kodi üzerindenmi?
- Sal Eyl 29, 2020 1:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
Uygulamayı vip olarak diğer platformlarda da (Kodi,enigma2 vs.) kullanabilecekmiyiz.Samsung Tizen için de bir çözüm bulabilsek süper olur usta bu konuda hala bir gelişme yok değilmi?
- Sal Eyl 29, 2020 3:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
Tizen için bir gelişme yok, kodide kullanılabilecek, androidde kullanılabilecek, enigma2 için kodi öneriyorduk ama enigma2 dede ayarlara girilmiyormuş sanırım, cihaz olmadığından deneyemiyorum. Enigma2 kodide uygulamaya girince ayarlar menusune basınca gelmiyor olabilir ama normal yollarla ayarlara...