24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

142 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen deşarj
Çrş Eyl 30, 2020 10:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

Dostlar, 15 Ekim 2020 tarihi itibarıyla VIP sistemine geçeceğiz. Bazı özelliklerimiz artık sadece VIP olan üyeler tarafndan kullanılabilecek. Ancak temel işlevler olan tüm filmlerin, dizilerin, IPTVlerin, Radyoların (Rabbit hariç) listelenmesi ve oynatılması herkese açık kalacaktır. Film-dizi-IPTV ...
gönderen deşarj
Cum Eki 02, 2020 12:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 02.10.2020)

Uygulama üzerinden sağ salim yolladık bakalım mail adresimizi,Hadi hayırlısı olsun.
gönderen deşarj
Cum Eki 02, 2020 5:43 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

mailinizdeki ilk noktadan dolayı bir sıkıntı yaratmış. Dilerseniz bana uygulamadaki kullanıcı adınızı özel mesaj olarak atın buradan ekleyelim. teşekkür ederim az önce denedim ve oldu. aynı hatayı almadığım gibi mailiniz eklendi uyarısı aldım. Açıkçası bu işlemi belki vip kullanıcı olurum ihtimalin...
gönderen deşarj
Sal Eki 06, 2020 1:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhabalar, 5 gün önce xiaomi Mi TV stick aldım ve pişman olmuştum, çünkü YouTube netflix vardı sadece. Bende chromecast vardı ve zaten YouTube ve netflix zaten izliyordum chromecast ile. fuzuli para verdim dedim xiaomi Mi TV stick e. Amaaaa nette seyirturk u bulunca cihaz parasını hak etti. Bu ara...
gönderen deşarj
Sal Eki 06, 2020 5:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Tv Box Tavsiye

Kullanmakta olduğum H96+ Pro tv boxdan memnun değilim.Hangi uygulama olursa olsun Netflix dahil görüntü dalgalanmalı renkler soluk netlik yok vs.Dün piyasanın en iyisi Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps Bandwith HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli HDMI Kablo satın aldım değişik portl...
gönderen deşarj
Sal Eki 06, 2020 7:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Tv Box Tavsiye

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-box-media-player-hdr-dolby-dts-chromecast-p-HBV00000EUG10?magaza=Alula&wt_gl=cpc.6807.dsa.elk.ev-elektronigi-nontv-ev-sinema-sistemleri&gclid=CjwKCAjwq_D7BRADEiwAVMDdHlhuhNFH7qt3MhceysRJUhSF-01Lw4uBcj4meFNtj-7GO9PEOedaTRoCicgQAvD_BwE ...
gönderen deşarj
Sal Eki 06, 2020 10:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. Onlarca mi box kurulumu yaptım. Netflix, Prime Video, iptv için ve modem yanında ise süper. Modem uzakta ise, artı apk lar kurulacak ise usb, ethernet çoklayıcı şart. Usb bellek, kablosuz maus şart. @Mersis alacağım box modemime en fazla 3 metre uzak olac...
gönderen deşarj
Çrş Eki 07, 2020 1:21 pm
Foruma Git
Konuya Git

Gelen yorumlara göre ibre %90 Mi Box S 4K
Prime Video tuşlu göremedim çoğu yerde eski live tuşlu olanı var.Bildiğiniz Prime video tuşlu satan yer varmı?
gönderen deşarj
Prş Eki 08, 2020 11:01 am
Foruma Git
Konuya Git

ustam bişey dikkatimi çekti de onu ileteyim dedim bu sorun sadece bendemi herkeste varmı bilmiyorum.Ben boxu kumandası ile kullanıyorum.Filmi diziyi seçmemde sıkıntı hiç yok ama izlemeye karar verip oynatma linklerinin olduğu kısma kumanda ile geçmiyor el mahkum mause ile tıklayıp geçebiliyorum o kı...
gönderen deşarj
Cmt Eki 10, 2020 12:33 am
Foruma Git
Konuya Git

Show Tv de oynayan Arıza adlı dizi de yok sanırım ustam.Saygılar..