142 uygun sonuç bulundu
- Sal Eki 13, 2020 3:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
dizi bizde yoksa yani daha önce eklenmemişse cumartesi eklenecek, ama dizi bizde varsa yani daha önce eklenmişse ve sadece yeni bölümleri çıktıysa eklenmiş olmalı bugün saat 13 de. Ustam bilgi amaçlı yazayım bende.İlk dizi yi bende göremedim cumartesi eklenir, diğer dizi olan The Sounds ekli ama bu...
- Çrş Eki 14, 2020 7:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Eki 17, 2020 1:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK e 4k içerik eklemek mümkün mü?
sadece 96 film var. ama değerlendirmeya çalışalım. Teşekkürler. Ülkemizin İnternet şartlarında 4k olayı zor ve gereksiz bence. 4k tv in olacak sağlam internetin olacak 4k destekleyen box un olacak, olacakda olacak.... Neden gereksiz?4K tv um var,internetim iyi ee tvbox da var.Eklensin isterim mümkü...
- Cmt Eki 17, 2020 3:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK e 4k içerik eklemek mümkün mü?
Sözümün arkasındayım elbet ama az önce bahsedilen sitedeki filmlere bakayım dedim birçoğu açılmadı bile ve film afişlerinde 1080.4K yazıyor acep hangisi 1080p mi 4K mı?
- Cmt Eki 17, 2020 6:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Eki 18, 2020 5:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Eki 19, 2020 12:26 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İlk IPTV portalımızı yayınladık. IPTV TR.
Kodide açılan kanallar tv boxda uygulama üzerinden çalışmıyor maalesef.
- Çrş Eki 21, 2020 4:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Eki 22, 2020 11:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Eki 22, 2020 11:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İlk IPTV portalımızı yayınladık. IPTV TR.
Şimdi Kodi üzerinden baktım şakır şakır çalışıyor Telefondan link‘i ekledim (cloudstream) ama malesef olmadi evet şu anda çalışmıyor link, umarım geçicidir. link sahibi ilgilenecektir. Geri bildiriminiz için teşekkürler. Link sahibi malesef kaynak linkleri kapatti simdilik kapali kalicak yazmış Tur...