553 uygun sonuç bulundu
- Pzt Şub 17, 2020 4:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Ahmet Kaya 3 saat kesintisiz
iyi dinlemeler.
- Prş Şub 27, 2020 4:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
türkü severler için muhteşem bir ses Elnare Abdullayeva
türkü severler için muhteşem bir ses, ben çok beğendim.
- Pzt Mar 02, 2020 4:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Üye Olma ve Giriş Yapma
uygulama arka planda modül olarak mı çalışıyor ustam. biraz işin mutfağına girelim.tabi meslek sırrı değilse ;) linkleri tek bir siteden mi çektiriyorsun.çoklu portal gibi bişey mi yaptın yoksa. valla TeJR yaptı nasıl yaptığını sormadım :) şaka bir yana biraz meslek sırrı tabi ama ilerde açıklarım....
- Pzt Mar 02, 2020 9:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Mar 07, 2020 9:57 am
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları
seyirTURK Kodi Kullanıcı girişi, seyirTURK Kodiye dileyen herkes giriş yapabilir. Üye olmak için sadece ayarlar kısmında bir kullanıcı ismi, bir şifre ve kullandığınız bir e-mail girerek (dilerseniz forumdaki kullanıcı isminiz ve şifreniz dilerseniz yeni belirlediğiniz bir kullanıcı ismi ve şifresi ...
- Cum Mar 20, 2020 12:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)
seyirTURK Kodi Sürüm : 3.70.XX seyirTURK Android Sürüm: 2.4.1 1. Genel: Hata düzeltmeleri yapıldı. 2. Android: Kendi iptvm kanal geçişi çalışmıyordu düzeltildi. 3. Android: IPTV kanal değişiminde epg gelmiyor ve isim gelmiyordu düzeltildi. 4. Android: Ayarlarda İzlenenleri Gösterme seçili iken yapı...
- Cum Nis 03, 2020 3:23 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Korona Virüsü Son Durum [CANLI SAYAÇ]
Korona Virüsü Son Durum [CANLI SAYAÇ]
[LIVE] Coronavirus Pandemic: Real Time Counter, World Map, News
[LIVE] Coronavirus Pandemic: Real Time Counter, World Map, News
- Sal Nis 07, 2020 10:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android 1.11 ve seyirTURK Kodi 3.2.0 güncellemesi verildi
Android sürüm: 1.1 Kodi sürüm 3.2.0 1. Genel: Almanca filmler eklendi. 2. Genel: Türk dizileri eklendi. 3. Genel: Türk filmleri eklendi. 4. Genel: Yabancı diziler eklendi. 5. Genel: Rastgele film ve dizi menusu eklendi 6. Genel: Dizilerde ve filmlerde ayrı arama eklendi 7. Genel: sizin yerinize taki...
- Cum Nis 10, 2020 9:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Nis 12, 2020 3:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yeni eklentiler gelecek mi????
slm ben seyirtürk ü hem anroid boxta apk hemde kodi de kullanıyorum daha önceleri seyir turkde rabit kısmı vardı acaba bu kısım yeniden aktif olacakmı ayrıca ıptv lerde genelde ulusal ve yerel kanallar ağırklı film belgesel spor ağırklıklı ıptvler yukleme şansınız varmı olursa seyırturk super bir u...