553 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen yildo
Pzr Haz 07, 2020 11:39 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyiri bahçem

Resim
fotonun pixseli buyuk galiba acamadim konanla cekilmis bir kare
gönderen tengildet
Pzt Haz 08, 2020 2:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

iptv ve radyolar yenilendi (08.06.2020)

iptv ve radyolar yenilendi (08.06.2020)
gönderen tengildet
Sal Haz 09, 2020 1:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)

Günaydın. Dünya iptv lerin bazıları sadece 1 saniye açıyor. Bazılarında da arapça ve fransızca üyeliğiniz bitti yazısı çıkıyor bende de ayni açılır açılmaz tekrar kapaniyor bazılarında ise kodi kitleniyor mecburen restart yapmak zorunda kalıyorum. @tengildet üstad umarım bu sorunu çözer. iptvleri a...
gönderen tengildet
Sal Haz 09, 2020 6:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.

Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.
yaklaşık 1000 adet yeilçam filmi veya alternatifi eklenmiş oldu.
gönderen hakan2200
Çrş Haz 10, 2020 9:02 am
Foruma Git
Konuya Git

En Çok Beğendiğiniz Müzik klipleri

Bıyıklarına Kurban, MILKO KALAYDZHIEV

SANSÜRSÜZ
gönderen tengildet
Çrş Haz 10, 2020 12:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Uygulamalardaki "İzlemeye Başladıklarım" alanında değişiklik yapılacak

Biliyorsunuz, uygulamalarımızda "İzlemeye Başladıklarım" isimli bir alanımız var, burada bir değişiklik yapıyoruz artık dizi yada filmleriniz izlediğiniz tarihten itibaren bir hafta hiç hareket olmazsa buradan silinecek. Buradan takip ettiğiniz diziler varsa bu dizileri "Favorilerim&q...
gönderen tengildet
Çrş Haz 10, 2020 1:26 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yoksa direkt kullanıcılar ön yargı ile, filmler açılmıyor, Çalışmayan linkleri koymuşlar kanısına varabilirler. Hamama giren terler, bu işlerle uğraşanlar zaten Türkiye'den binlerce (adult olsun olmasın) sitenin yasaklı olduğunu bilirler, bilmeyende bir şekilde öğrenir zaten ama bilmeyenin olduğunu...
gönderen tengildet
Çrş Haz 10, 2020 8:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Hangi sitelerde 4K icerik var bilemiyorum. ... Film Türleri kisminda 4K başlığı olsa şık durur diye düşündüm. Olmasada olur Önerilere açik olmanız bile güzel. Teşekkürler. Çok teşekkürler ama olay şu, netflix kendi video sunucularına sahip ve 4k filmleri verebilecek kadar bandwith leri var, biz zat...
gönderen TeJR
Prş Haz 11, 2020 9:37 am
Foruma Git
Konuya Git

Bir sonraki sürüm için seyirTURK Android Düzeltilen Hatalar (Ön haber verme)

Aşağıda yazılan hatalar/buglar düzeltilmiştir. Bu hata düzeltmelerinin geleceği uygulama versiyonları her hatadan sonra yazıyor. Bu konu sürekli sabitlenecektir ve düzeltilen yada üzerinde çalışılan hatalar bu kısımda paylaşılacaktır. Bu konu yeni eklenen özellikler için değil sadece buglar ve hatal...
gönderen Turan_Turkaz
Prş Haz 11, 2020 10:52 am
Foruma Git
Konuya Git

İzlemeye değer filmlerden bir tanesi

https://m.imdb.com/title/tt1655441/ Bir kaç kere izledim, muhteşem bir film. Ölümsüz Aşk - The Age of Adaline (2015) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTAzMTQzMTA2MjheQTJeQWpwZ15BbWU4MDk2MTg2MzUx._V1_SY500_CR0,0,331,500_AL_.jpg Bir çağ değişirken doğmuş olan Adaline Bowman, geçirdiği bir kaza ...