553 uygun sonuç bulundu
- Çrş Nis 22, 2020 12:47 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler
Usb den kurabilcez dimi olduğunda perşembe günğne keşke yayınlansa 4 günlük sokapa öıkma yasağında ilaç gibi gelir bize Kolay değil ki bu işler keşke mümkün olsa.Yıllardır SeyirTürkten başka Samsung Tizen e destek veren bir uygulama hiçbir zaman olmadı. Tizene Samsung bile destek vermiyor maalesef ...
- Çrş Nis 22, 2020 3:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
kore yabanci dizilere ek sekme olarak eklermisiniz
Merhabalar Seyirturk yapimcilari Koreanturk (https://www.koreanturk.com/) ve asyafanatileri (https://asyafanatiklerim.com/) dizilerinide sisteme eklermisiz.Yaziliminiz icin elinize saglik
- Prş Nis 23, 2020 3:33 am
- Foruma Git
- Konuya Git
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAKKINDA BİLGİLER Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin resmi bayramlarından biridir. Türkiye ve KKTC yanı sıra Kosova Cumhuriyeti’nde ” 23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı” olarak kutlanılır. Tür...
- Prş Nis 23, 2020 7:30 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 23 NİSAN EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Bayramımız kutlu olsun.
- Cum Nis 24, 2020 4:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
Merhaba, widget kodlamasını şimdilik yavaşlattık sebebi tizen tv lere usb den widget yüklemenin Samsung tarafından durdurulmuş olması, bunu aşmaya çalışırken Serkanice dostumuzun bir önerisini deneyelim dedik bu denemde yer alırsaznız ve ekran görüntülerini buradan paylaşırsanız sevinirim. eğer bu y...
- Pzt Nis 27, 2020 3:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
Merhaba, Bildiğiniz gibi bir süre önce Samsung Tizen için seyirTURK widget yazmaya başlamıştık, epeyde bir yol katettik. Belli bir noktadan sonra widget in gerçek tv de nasıl göründüğü ve çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedik ve gördük ki Samsung Tizen televizyonlarında USB den widget yüklemey...
- Sal Nis 28, 2020 11:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: forumun eski müdavimleri ;)
eskiler buraya toplanmis bugün benden
kolay gelsin, emegi gecenlere tesekkürler
kolay gelsin, emegi gecenlere tesekkürler
- Çrş Nis 29, 2020 12:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
Çok teşekkürler, ancak bu widget daha önce storeda olduğu için usb bellekten kurulum dosyası (.tmg) var o widgetın. Samsung normal widgettan usb belleğe atılan şekle (yani wgt den tmg ye çeviren) getiren programı da kaldırdığından artık oda olmuyor malesef. smartiptv ve ssiptv daha önceden yapmışlar...
- Çrş Nis 29, 2020 1:21 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
Aslında ben Android TV Box üzerinden kullanıyorum ve de çok memnunum. Ama Samsungu olan arkadaşlar için de bir güzellik olmuş olurdu. Her harikulade emeğinize, ellerinize, kalbinize sağlık.
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
- Çrş Nis 29, 2020 6:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)
böyle olmalı değil mi? evet işte budur :) yolladığınız versiyonu ben de yükledim ve test ettim sorun çözülmüş... ne diyeyim harikasınız, çok teşekkür ederim :) hatta macbook da kurdum çatır çatır çalıştı, ekran görüntüsü paylaşıyorum... not : sıfır kurulum yaptım, henüz mi box a yüklemedim çünkü on...