553 uygun sonuç bulundu
- Çrş Nis 29, 2020 8:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
Üzerine gelip kırmızı tuşa basıp run widget yapıyorum ama ekran kararıyor kurmuyor o eski seyirTURK uygulama..zamanında h seri j seri ler için ordan seyirTURKe bakabilmeleri için oraya koydurmuşduk. kısacası çalışmaz o..sadece kaldırılmamış...usta yenisini yapsın değıştirecem yenisi olacak orda ;)
- Çrş Nis 29, 2020 10:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
Merhaba, usbwebserver zipten cikarip root klasör icine widget isminde yeni klasör acip widgetti zipli halde eklenmesi gerek, widgetlist.xml ise root klasör icinde olmali, xml icin örnek: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <rsp stat="ok"> <list> <widget id="name...
- Cum May 01, 2020 1:26 am
- Foruma Git
- Konuya Git
1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.
1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.
- Cum May 01, 2020 8:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba,
Bende Samsung 55NU8000 serisi (Tizen) tv var. Ben son güncellemeyi kullanıyorum ve App store'da hala siptv var ve normal çalışıyor.İsterseniz SeyirTURK Tizen yazılımı hazır veya test edilebilir haldeyse benin tv de deneyebilirim. Eğer bir yardımım dokunursa çok sevinirim. Saygılar.
Bende Samsung 55NU8000 serisi (Tizen) tv var. Ben son güncellemeyi kullanıyorum ve App store'da hala siptv var ve normal çalışıyor.İsterseniz SeyirTURK Tizen yazılımı hazır veya test edilebilir haldeyse benin tv de deneyebilirim. Eğer bir yardımım dokunursa çok sevinirim. Saygılar.
- Cum May 01, 2020 8:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba,
Ben herhangi bir dsn girmeden direk samsung app sinde buldum ve yükledim.
Bende her türlü yardımda bulunabilirim. (55NU8000 serisi tv). Saygılar.
Ben herhangi bir dsn girmeden direk samsung app sinde buldum ve yükledim.
Bende her türlü yardımda bulunabilirim. (55NU8000 serisi tv). Saygılar.
- Cum May 01, 2020 8:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Arkadaşlar maalesef bir çözüm üretemedik, bu yüzden tvler için seyirTURK girişimimiz askıya alındı. Bir çözüm yolu bulursak canlandırırız. Hepinize umut verdik, bizden kaynaklanmayan sorun için kusura bakmayın.
- Cum May 01, 2020 11:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK e bir teşekkür e-postası
Bugüne kadar bir çok teşekkür mesajları ve e-postaları aldık, hepsine teşekkür ediyorum. Birini buradan paylaşmak istedim. Sayın seyirTÜRK yöneticileri sizi kutluyorum gerçek anlamda çok nezih bir platform oluşturmuşsunuz kodi üzerinden ilgiyle takip etmekteyim gayet içerikli filmlerin isimlerinin r...
- Cmt May 02, 2020 1:52 am
- Foruma Git
- Konuya Git
beklemedeyim ustalar yardimci olmak icin
- Cmt May 02, 2020 2:14 am
- Foruma Git
- Konuya Git
selam yeni nesil samsung tizen wgt yuklemesini iyi biliyorum su an bende yuklu olan ssiptv Dstore ott-play daha fazlasi bu uygulumalar samsungsmart apps yok bunlar hepisini tizen studio diye bir program var onla yukliye bilirsin bilmeyenler icin yardimci olurum bu yazdiklarim eski modeleri gecerli d...
- Pzr May 03, 2020 11:42 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 3MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ KUTLU OLSUN
Tüm TÜRK kardeşlerimizi kutluyorum!