553 uygun sonuç bulundu
- Pzr Eyl 19, 2021 3:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Merhaba Sayın Admin, fragman kısmının altına, o filmin yorumlarının yer aldığı bir yer açılabilirmi? Şöyleki: - Beyazperde vs gibi yerlerde yada Seyirtürk'e filmlerin çekildiği sitelerden o film ile ilgili yapılmış izleyici yorumları alınıp burda yer verilebilirmi? ve / veya - Seyirtürk'te ilgili fi...
- Sal Eyl 28, 2021 11:47 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.09.2021)
Güncelleme verildi. Detaylar ilk mesajda.
- Sal Eyl 28, 2021 2:17 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Güncelleme verildi. Detaylar ilk mesajda. @tengilted hocam güncelleme için teşekkürler. Daha öncede size bilgi vermiştim : favoriler sayfamızda son çıkan dizi bölümleri en üstte gösterilse çok iyi olur. Umarım bir sonraki güncellemede gelir. Saygılar. Bu düzeltme sunucu tarafında yapılacak, sizi de...
- Sal Eyl 28, 2021 9:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
andorid apk güncelleme var diyor indirmiyor. ve uygulama açılmıyor. buradan da indiremedim. yardımcı olurmusunuz? nasıl indireceğiz.. Android ayarlarından uygulamalara, oradan da seyirTURK'e girip, bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin veri seçiniz. Android 10'dan önce bu ayar tek bir yerde ve tüm...
- Prş Eyl 30, 2021 8:59 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Eğitim Nedir....!
Eğitim, gerçeklerin öğretilmesi değildir. Düşünmek için aklın eğitilmesidir.
| Albert Einstein |
| Albert Einstein |
- Prş Eyl 30, 2021 8:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Eki 04, 2021 8:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Instagram, WhatsApp ve Facebook çöktü!
Instagram, WhatsApp ve Facebook çöktü! Peş peşe açıklamalar Son dakika haberi: Türkiye ve dünyada en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan Whatsapp, Instagram ve Facebook'a erişim sağlanamıyor. Soruna ilişkin Whatsapp, Facebook ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan açıklama geldi. WHATSAPP'T...
- Sal Eki 05, 2021 7:37 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Bilgi Dünyası....
Fars'lı bilim insanı Harezmi'nin 780 yılında tasarladığı bu semboller şuan tüm dünyada kullanılır.
Açı sayısı = rakam değeri.
Açı sayısı = rakam değeri.
- Cum Eki 08, 2021 11:57 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bilgi Dünyası....
"Bir gün bir öğretmen tahtaya şöyle yazdı: 9x1 = 7 9x2 = 18 9x3 = 27 9x4 = 36 9x5 = 45 9x6 = 54 9x7 = 63 9x8 = 72 9x9 = 81 9x10 = 90 Yazmayı bitirip sınıfa döndüğünde bütün sınıf ilk sırada yapmış olduğu hata yüzünden kendisine gülmekteydi Herkesin sessiz olmasını bekledi, sonra da ekledi: &quo...
- Cmt Eki 09, 2021 9:31 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Che, ölümünün 54'üncü yılında anılıyor.
Nerede ezilen bir halk varsa oralı olan Che Guevara, düşündüğü gibi yaşadı ve öldü. Che, ölümünün 54'üncü yılında anılıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=LQ7h7Bpb5l0
https://www.youtube.com/watch?v=LQ7h7Bpb5l0