24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

553 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen birali
Cum Eki 15, 2021 9:32 am
Foruma Git
Konuya Git

Kibir ve İnat...

“Kibir ve inat, bir kişinin kendisini önce mükemmel görmesini sağlar, sonra da sonunu getirir.”
(Lev Tolstoy)

(Karikatür: İlker Altungök)
Resim
gönderen birali
Cmt Eki 16, 2021 8:35 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Bilgi Dünyası....

Marlboro'yu üreten Philip Morris astım hastaları için inhaler üreten İngiliz Vectura'yı 1 milyar sterline satın aldı. Yani artık Philip Morris sadece sigara içen insanlardan değil sigaranın hasta ettikleri insanlardan da para kazanabilecek. Yorum sizin ? Dünyanın en büyük şekerli yiyecek ve içecek ü...
gönderen tengildet
Cum Eki 22, 2021 5:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.09.2021)

Uygulama Güncellemesi verildi. İlk mesajda detay bulabilirsiniz.
gönderen tengildet
Pzr Eki 24, 2021 11:32 am
Foruma Git
Konuya Git

Günlük İçerik Güncelleme saatleri anketi

seyirTURK te güncellemeler: 3 tip güncelleme vardır, 1. Uygulama ve Kodi Eklenti güncellemesi, periyodu belli olmayan programa ve eklentiye özellik eklendiği zaman yapılan güncellemedir, yapıldığı mutlaka haber verilir ve güncelleme için izin istenir, güncel sürümlerin dışında hiç bir sürüm çalışmaz...
gönderen turbetfur
Pzr Eki 24, 2021 12:05 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Günlük İçerik Güncelleme saatleri anketi

13 ve 16 arası ve 17 sonrası. Yani aralar bayağı belirsiz :) Saat 16 güzel. Ama ya saat 13 olursa ! Yabanci diziler hep ertesi güne kalıyor. Oyumu bu yüzden saat 17 yönünde kullandım. Teşekkürler @tengilted.
gönderen Mustafa38
Sal Eki 26, 2021 12:59 am
Foruma Git
Konuya Git

Benim icin hic fark etmiyor,oyumu 17 ye versem cunku cogunuz 17 istiyor
gönderen turbetfur
Sal Eki 26, 2021 6:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

ibrahim5472 yazdı:
Sal Eki 26, 2021 5:04 pm
Saat13. Tesekkur ederim
Hocam saat 13 olursa günlük çıkan dizilerin çoğunu ertesi gün seyredeceksin, yani bunun bilincindesin değil mi ? :)
gönderen utku5959
Sal Eki 26, 2021 8:06 pm
Foruma Git
Konuya Git

Oyumu 17 olarak verdim ama 18 bile olabilir bence. Sonuçta evde olan çok kişi olsa da işten çıkıp eve gelip uygulamayı açan kişi sayısı daha çoktur. Akşama ne kadar güncel olabilirse o kadar iyi olur. Parse süresi ne kadar ona da bağlı ama 17-18 makul duruyor
gönderen rsnckr
Sal Eki 26, 2021 8:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

Ayrıca ana sayfaya vizyon filmler gibi bir başlık eklenemez mi? Sadece yeni çikan vizyona girmiş filmleri görsek.. Venom,testere.sessiz bir yer 2,nefesini tut 2 vb.. .. Son eklenen filmler kısmı çok karışık duruyor.. 30,40 yıl oncesinin filmlerini bule görüyoruz. Bu olmasın demiyorum Ama secenek ola...
gönderen birali
Çrş Eki 27, 2021 10:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Bilgi Dünyası....

Bütün evren bir bütündür. Her şey birbiriyle bağlantılıdır. Profesör soruyor: - Uçakta 500 tuğla var. Biri düştü, kaç tane kaldı? Öğrenci: - 499. - Doğru. Peki, bir fili kaç adımda buzdolabına sokarsın? - Üç adımda. Buzdolabını aç; fili sok; buzdolabını kapat Profesör: - Doğru! Peki, zürafayı kaç a...