553 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Çrş May 13, 2020 4:09 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)

slm usta ilk önce emekelrinizden dolayai cok tsk ederim. yanliz benim bir sorum olacak amazon fire stickte neden otomatik günceleme yapilmiyor ben hala cözemedim. her zaman silip yeniden yükleme yapmam gerekiyor.yardimci olursaniz cok memnun olurum. saygilarimla olayı daha öncede anlatmıştım tekrar...
gönderen tengildet
Prş May 14, 2020 7:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

IPTV8 Güncellendi

IPTV 8 güncellendi, bir çok ulusal kanal eklendi ayrıca şabantv ve sinevid kanallarıda IPTV8 de.

Sadece bu IPTV nin güncellemesi duyurulacak, diğerleri otomatik güncelleniyor.
gönderen Turan_Turkaz
Cum May 15, 2020 4:00 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Baba

Babasını genç yaşta kaybeden birisi olarak çok etkilendim....😭😭😭😭😭 İyi düşünülmüş bir hikaye, babasına saygı duymayan herkese ders olur inşəAllah. Amin
gönderen yildo
Cmt May 16, 2020 9:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyiri bahçem

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
gönderen Turan_Turkaz
Pzr May 17, 2020 12:13 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyiri bahçem

Harika bir bahçe. [emoji1303] İnşəAllah can sağlığıyla yersin mahsullerini.

gönderen dijital
Pzr May 17, 2020 1:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: teşekkür ve öneri

Slm, Seyirtürk ü tekrar buldugum icin cocuk gibt sevindim.Cok uzun zaman oldu ayrilali,Tengildent Usta da sagligina kavusmustur insallah.
Imkanlari olupta bu Forum un ilerlemesinde emegi gecen herkese cok Tesekkürler.
gönderen tengildet
Sal May 19, 2020 12:40 am
Foruma Git
Konuya Git

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

İstiklal mücadelemizin sembol günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Resim
gönderen osmanke
Sal May 19, 2020 3:54 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz ( K. Atatürk ). 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
Resim
gönderen osmanke
Sal May 19, 2020 3:55 am
Foruma Git
Konuya Git

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Müslümanlar için ayrı bir öneme sahip olan Kadir Gecesi heyecanı yaşanıyor. Kur’an-ı Kreim’in indirildiği gün olarak bilinen ve ‘Bin aydan daha hayırı’ gün olarak kabul edilen Kadir Gecesi tarihi Diyanet tarafından paylaşıldı. Duaların okunacağı, Kur’an-ı Kerim’in okunacağı ve namazların kılınarak t...