553 uygun sonuç bulundu
- Çrş May 13, 2020 4:09 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)
slm usta ilk önce emekelrinizden dolayai cok tsk ederim. yanliz benim bir sorum olacak amazon fire stickte neden otomatik günceleme yapilmiyor ben hala cözemedim. her zaman silip yeniden yükleme yapmam gerekiyor.yardimci olursaniz cok memnun olurum. saygilarimla olayı daha öncede anlatmıştım tekrar...
- Prş May 14, 2020 7:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
IPTV8 Güncellendi
IPTV 8 güncellendi, bir çok ulusal kanal eklendi ayrıca şabantv ve sinevid kanallarıda IPTV8 de.
Sadece bu IPTV nin güncellemesi duyurulacak, diğerleri otomatik güncelleniyor.
Sadece bu IPTV nin güncellemesi duyurulacak, diğerleri otomatik güncelleniyor.
- Cum May 15, 2020 4:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Baba
Babasını genç yaşta kaybeden birisi olarak çok etkilendim.... İyi düşünülmüş bir hikaye, babasına saygı duymayan herkese ders olur inşəAllah. Amin
- Pzr May 17, 2020 12:13 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyiri bahçem
Harika bir bahçe. [emoji1303] İnşəAllah can sağlığıyla yersin mahsullerini.
- Pzr May 17, 2020 1:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: teşekkür ve öneri
Slm, Seyirtürk ü tekrar buldugum icin cocuk gibt sevindim.Cok uzun zaman oldu ayrilali,Tengildent Usta da sagligina kavusmustur insallah.
Imkanlari olupta bu Forum un ilerlemesinde emegi gecen herkese cok Tesekkürler.
Imkanlari olupta bu Forum un ilerlemesinde emegi gecen herkese cok Tesekkürler.
- Sal May 19, 2020 12:40 am
- Foruma Git
- Konuya Git
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun
İstiklal mücadelemizin sembol günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
- Sal May 19, 2020 3:54 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun
Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz ( K. Atatürk ). 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
- Sal May 19, 2020 3:55 am
- Foruma Git
- Konuya Git
KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN
Müslümanlar için ayrı bir öneme sahip olan Kadir Gecesi heyecanı yaşanıyor. Kur’an-ı Kreim’in indirildiği gün olarak bilinen ve ‘Bin aydan daha hayırı’ gün olarak kabul edilen Kadir Gecesi tarihi Diyanet tarafından paylaşıldı. Duaların okunacağı, Kur’an-ı Kerim’in okunacağı ve namazların kılınarak t...