553 uygun sonuç bulundu
- Sal May 19, 2020 11:44 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş May 21, 2020 4:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
OCTAGON cihazlarinda seyirTURK
OCTAGON cihazlarinda seyirTURK Merhaba Arakdaslar, Enigma2 Modelleri (Kodi üzeri) - OCTAGON SF8008 - OCTAGON SF8008m mini - OCTAGON SF4008 Linux Modelleri: (Menüde WEBTV icinde, seyirTURK Logolu) - OCTAGON SX88 - OCTAGON SX88+ - OCTAGON SX88+ SE / SE WL - OCTAGON SX88+ SE C/T2 / SE WL C/T2 - OCTAGON...
- Prş May 21, 2020 7:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
Selamlar, Beni bilen bilir kolay kolay bir şeyi beğenmem. Bir ara SeyirTURK'ü kullanmıştım ama o dönemlerde emsallerine göre zayıf olunca bırakmıştım. Ancak TurkVOD'un paralı olması hasebiyle eşe, dosta alternatif önermem gerekti. Bir dostum; "SeyirTURK çok değişti, istersen bir bak" dedi,...
- Prş May 21, 2020 9:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: OCTAGON cihazlarinda seyirTURK
suan ilk asamasi daha, detayli bakildiktan sonra diger özelliklerde olabilir.
Inclendikten sonra bilgi veririm arkadasim.
ek bilgi:
- OCTAGON SX88 4K
- OCTAGON SX888 4K
bu iki modelde hem webtv den hemde Kodi icinden calisiyor.
Inclendikten sonra bilgi veririm arkadasim.
ek bilgi:
- OCTAGON SX88 4K
- OCTAGON SX888 4K
bu iki modelde hem webtv den hemde Kodi icinden calisiyor.
- Prş May 21, 2020 11:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
Selamlar, @ozkaradag dostum yazmış bende bir iki ekleme yapayım. Öncelikle emegi geçen herkesin eline sağlık. -Dizi arama kısmında filmi seçince çıkan ve çalışan Tr ve En içerikler çok kullanışlı. - Arama kısmında birden fazla kelime yazınca aradığımı bulmada sıkıntı yaşadım. Belki bana yada aradığı...
- Cum May 22, 2020 11:38 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
Cidden iOS cihazlar ve yeni samsunglar bir çok şeye izin vermiyorlar bu konuda kullanıcılar mağdur oluyor, cihaz alırken amacınıza uygun cihaz markalar seçmek her zaman fayda getirir.
- Cum May 22, 2020 1:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
@ozkaradag usta da gelmiş foruma ne güzel.güzel tavsiyeleri seyirTURK 'e faydası olacaktır kesinlikle. TurkVOD u ben de estetik yönden zayıf buluyorum ama @berkenkey ustanın da tek başına mücadelesine hayranım. Başından beri çok istikrarlı hep ayakta kaldı TurkVOD.Paralı olmasını da desteliyorum.eme...
- Cum May 22, 2020 3:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı. (seyirTURK Android düzeltme sürüm1.61)
Kodi Sürüm 3.4.8 Android Sürüm 1.6 1. Kodi: Karnaval radyoların ikonları playerda çıkmıyordu düzeltildi. 2. Kodi: "Sonraki Sayfa" gelen listelerde film sayısı 20 idi 500 e çıkarıldı, artık sonraki sayfaya tıklamadan daha fazla film veya dizi görebileceksiniz.( Özellikle Yıllar Menusunde ve...
- Cum May 22, 2020 3:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
https://www.youtube.com/watch?v=APQDM6IEP34 seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme: 1. Filmler menüsünde iken ayarlara (sağ üst) giriniz, (05.06.2021 den sonra "Ayarlar" sol üstteki menünün içine alınmıştır.) 2. Açılan menüden Özelleştirmeler'e girerek hangi kanala (ana ekranda çı...
- Cum May 22, 2020 11:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
IPTV ler hakkında genel bilgilendirme
Uygulamalarımızda yer alan IPTV ler internet sitelerinden bulunan free linklerdir ve belli başlı sitelerden otomatik olarak alınmakta ve filtrelenmektedir, Taktir edersiniz ki 10 binlerce kanalı elimiz ile ekleyip çıkartamayız ve hangi tv ler bir gün olur bir gün olmaz belirleyemeyiz, hele hele ölmü...