24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

153 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen deşarj
Çrş Kas 03, 2021 6:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Uygulamasında ve Kodi eklentisinde videolarda çıkan reklamlar hakkında

Uygulamada hiç denk gelmedim (Yabancı dizi ağırlıklı kullandığım için belkide) inşallah bundan sonrada denk gelmem.
gönderen tengildet
Çrş Şub 09, 2022 3:22 pm
Foruma Git
Konuya Git

İnternetimizi olumlu etkileyecek öneriler.

Turknet aşağıdaki dökümanı hazırlamış, elbette bir kısmını veya tamamını bir çoğumuz biliyor ama bilmeyen dostlara yardımcı olabilir düşüncesi ile linki buraya bırakıyorum.

https://turk.net/blog/internet-hizi/int ... kac-ipucu/
gönderen tengildet
Pzr Ara 04, 2022 1:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK VIP Özellikleri ücretlerimiz Ocak (2023) ayının başında artacaktır.

Ssteganoss yazdı:
Pzr Ara 04, 2022 12:44 pm
Ödeme nasıl yapcaz
Uygulamalarımızın menüsünde bulunan VIP Bilgi kısmında güncel bilgileri bulabilirsiniz.
gönderen tengildet
Cmt Ara 17, 2022 2:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Tüm kullanıcılarımıza ve kullanıcımız olacaklara 2023 yılbaşı hediyemiz

seyirTURK olarak, VIP olmayan, VIP olan ve VIP olmak isteyen dostları ufak da olsa mutlu edebilecek yeni yıl hediyemizi bu yılda tekrar ediyoruz, 1. VIP üye olmayan dostlarımız için 31 Aralık - 2 Ocak tarihleri arasında 3 gün VIP üyelik tanımlayacağız. 2. Bunun yanında 5 Ocak 2022 den sonra üyelik a...
gönderen tengildet
Cum May 19, 2023 12:08 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
gönderen tengildet
Cmt Haz 03, 2023 6:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

VIP Nedir? Nasıl Olunur?

VIP üyelik ücretlerimiz: Türkiye VIP Özellikleri Üyelikleri: Aylık: 50 TL 3 Aylık: 130 TL 6 Aylık: 220 TL 12 Aylık: 400 TL Türkiye dışı VIP Özellikleri Üyeliği: 12 Aylık: 15 € Son fiyat güncellemesi yapılan tarih: 01.01.2023 https://beytepe.tk/sey/back/forum_post_date.php VIP olmadan sistemimizi des...
gönderen tengildet
Cmt Haz 03, 2023 6:48 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: VIP Açıklaması

Arkadaşlar, ücreti gönderirken açıklama kısmına mail adresinizi yazdıysanız buradan tekrar bildirmenizin bir anlamı yok. Evet anlıyorum, sizi rahatlatıyordur ama açık açık bilgilerinizi vermeniz doğru olmayabilir. Mailinizi ücret açıklamasına yazmadıysanız lütfen özel mesaj atarak yada bilgi@seyirt...
gönderen tengildet
Pzt Ağu 28, 2023 2:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.08.2023)

Uygulama güncellemeleri verildi. Detaylar ilk mesajda.
gönderen tengildet
Sal Kas 28, 2023 5:21 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları

1 haftadır Kodi'den izlediğim Seyirtürk'den şu hataları alıyorum. İzlediğim bölüm bitince daha önceleri diğer bölüm en üste çıkıyordu. Şimdi çıkmıyor aşağılara inip dizinin hangi bölümünde kaldım arıyorum. Apk da sorun yok. Dizi bitince hop bölümü gösteriyor. Kodi de ki bu hatayı alan var mı acaba....
gönderen tengildet
Sal Ara 19, 2023 7:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.12.2023)

Uygulama güncellemeleri verildi.
Detay ilk mesajda.