24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

153 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen TeJR
Cmt Nis 18, 2020 4:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler

Mersis yazdı:
Cmt Nis 18, 2020 3:23 pm
Samsung televizyonumuz Tizen mi değil mi nasıl anlarız?
https://developer.samsung.com/smarttv/d ... roups.html
Bu siteden tvnizin tizen olup olmadığını görebilirsiniz.
gönderen tengildet
Pzt Nis 20, 2020 6:32 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)

Şimdi o hatalar düzeldi. Fakat bu seferde otomatik güncelleme yapmadı el ile yaptım. Kodi 'ye girdim güncelle diye uyarı verdi. evet size soracak siz mi yaparsınız yoksa yapayım mı diye yap derseniz kendi günceller. Artık saatlerce güncelleme beklemeyeceksiniz. sizden izin alarak anında yapacak.
gönderen tengildet
Pzt Nis 20, 2020 8:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)

Seyirturkün bağlı olduğu Networkde açmanız lazım. Yani mobilden girmemelisiniz
gönderen osmanke
Prş Nis 23, 2020 3:33 am
Foruma Git
Konuya Git

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAKKINDA BİLGİLER Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin resmi bayramlarından biridir. Türkiye ve KKTC yanı sıra Kosova Cumhuriyeti’nde ” 23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı” olarak kutlanılır. Tür...
gönderen tengildet
Cum Nis 24, 2020 11:58 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Enigma 2 cihazlar için

emrullah yazdı:
Cum Nis 24, 2020 11:56 am
ustam bende Enigma 2 cihazda KodiLite yüklü seyirTURK uygalaması nasıl çalısacak veya destek varmı
birçok kişi enigma2 kodide kullanıyor zaten, yükleyin kullanın.
gönderen tengildet
Cum May 01, 2020 11:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK e bir teşekkür e-postası

Bugüne kadar bir çok teşekkür mesajları ve e-postaları aldık, hepsine teşekkür ediyorum. Birini buradan paylaşmak istedim. Sayın seyirTÜRK yöneticileri sizi kutluyorum gerçek anlamda çok nezih bir platform oluşturmuşsunuz kodi üzerinden ilgiyle takip etmekteyim gayet içerikli filmlerin isimlerinin r...
gönderen tengildet
Cmt May 02, 2020 2:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kral Şakir

izleyebilirsiniz. şanslısınız çünkü youtube da varmış.
gönderen tengildet
Pzt May 04, 2020 12:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Kodi Sürüm 3.4.0 ve Android Sürüm 1.3 güncellemesi verildi. (Android 1.3.2 verildi)

Kodi Sürüm 3.4.0 Android Sürüm 1.3 1. Genel: Video başlatılırken baştan veya kaldığı yerden devam et seçeneği kondu. 2. Genel: Yıllara göre sıralama getirildi (dizi ve filmler için) 3. Genel: Dizilerde kalınan bölüm o dizinin kendi listesinde en üste konuluyor artık. Kaldığınız bölüme daha rahat ula...
gönderen tengildet
Pzt May 04, 2020 12:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Rabbit bölümü ve bu bölümü etkinleştirme

Kodi Sürüm 3.4.0, Android Sürüm 1.3 ile birlikte Adult bölümümüzüde ekledik. Peki nasıl aktif edeceksiniz? İlk koşul üyelik girişi yapmanız, nasıl yapılır: Android için : https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=24 Kodi için : https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=9&t=37 İkinci ...