Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
153 uygun sonuç bulundu
Geri dön
- gönderen tengildet
- Pzt Nis 20, 2020 6:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Şimdi o hatalar düzeldi. Fakat bu seferde otomatik güncelleme yapmadı el ile yaptım. Kodi 'ye girdim güncelle diye uyarı verdi. evet size soracak siz mi yaparsınız yoksa yapayım mı diye yap derseniz kendi günceller. Artık saatlerce güncelleme beklemeyeceksiniz. sizden izin alarak anında yapacak.
- gönderen osmanke
- Prş Nis 23, 2020 3:33 am
- Foruma Git
- Konuya Git
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAKKINDA BİLGİLER Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin resmi bayramlarından biridir. Türkiye ve KKTC yanı sıra Kosova Cumhuriyeti’nde ” 23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı” olarak kutlanılır. Tür...
- gönderen tengildet
- Cum Nis 24, 2020 11:58 am
- Foruma Git
- Konuya Git
emrullah yazdı: ↑Cum Nis 24, 2020 11:56 am
ustam bende Enigma 2 cihazda KodiLite yüklü seyirTURK uygalaması nasıl çalısacak veya destek varmı
birçok kişi enigma2 kodide kullanıyor zaten, yükleyin kullanın.
- gönderen tengildet
- Cum May 01, 2020 11:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bugüne kadar bir çok teşekkür mesajları ve e-postaları aldık, hepsine teşekkür ediyorum. Birini buradan paylaşmak istedim. Sayın seyirTÜRK yöneticileri sizi kutluyorum gerçek anlamda çok nezih bir platform oluşturmuşsunuz kodi üzerinden ilgiyle takip etmekteyim gayet içerikli filmlerin isimlerinin r...
- gönderen tengildet
- Pzt May 04, 2020 12:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi Sürüm 3.4.0 Android Sürüm 1.3 1. Genel: Video başlatılırken baştan veya kaldığı yerden devam et seçeneği kondu. 2. Genel: Yıllara göre sıralama getirildi (dizi ve filmler için) 3. Genel: Dizilerde kalınan bölüm o dizinin kendi listesinde en üste konuluyor artık. Kaldığınız bölüme daha rahat ula...
- gönderen tengildet
- Pzt May 04, 2020 12:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi Sürüm 3.4.0, Android Sürüm 1.3 ile birlikte Adult bölümümüzüde ekledik. Peki nasıl aktif edeceksiniz? İlk koşul üyelik girişi yapmanız, nasıl yapılır: Android için : https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=24 Kodi için : https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=9&t=37 İkinci ...