153 uygun sonuç bulundu
- Sal May 26, 2020 6:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Sürüm 1.65 yayınlandı
Filmlerin dublajlı ve altyazılı diye ayrı kategoride verilmesi mantıklı olur evet Bence kalabalık olur bu şekil çok iyi dublaj isteyen dublaja basıyor. Altyazı isteyen alt yazıya. Ustam elinize sağlık çoğu hata gitmiş android 7 de. Tek hata şuanlık bunu buldum Android: Ayarlarda özelleştirme menüsü...
- Sal May 26, 2020 7:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Sürüm 1.65 yayınlandı
Arkadaşlara bende katılıyorum şuan isteyen dublaj isteyen altyazılı seçebiliyor ayrıca kalabalığa gerek yok.
- Sal May 26, 2020 7:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal May 26, 2020 9:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi Sürüm 3.4.9 yayınlandı
Merhaba, Telefonum A7 2018 güncelleme uyarısı var tamam dediğim de indirme yapmıyor siteden download yapıp kurarak güncelleme yapıyor Ben mi hata yapıyorum yoksa bir sıkıntı mı var Kodi konusuna yazmışsınız ama android sürümümüzle ilgili yazıyorsunuz sanırım: https://seyirturk.net/forum/viewtopic.p...
- Çrş May 27, 2020 11:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi de film özetleri sabit kalıyor, akmıyor! çözüm
Her arayüzde(skin) bulunmayabilir estuary de yok, ama zaten özetler otomatik olarak akar o estuary de.
- Prş May 28, 2020 12:12 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi de film özetleri sabit kalıyor, akmıyor! çözüm
Yukarıda belirttiğim gibi, estuaryde bir şey yapmana gerek yok, bu arayüz otomatik olarak özeti akıtır.
- Prş May 28, 2020 12:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Filmlerde hala %90 eskisi gibi sadece diziler için çünkü dizi bittiğinde arkada oynayan oyuncular vs uzun kalıyor.
- Prş May 28, 2020 12:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
@tengildet; Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi? Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz. evet söz verdim de hemen nasıl ekleyeyim? herşey sıralı gidiyor kaldıki bir iki sayfa...
- Prş May 28, 2020 1:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Kodi - Radyo Çalarken Ekrana Animasyon Ekleme
seyirTURK te radyo çalarken ekranda animasyon olsun isterseniz Kodinin bir özelliğinden faydalanmak gerekiyor. Bu videoda onu göstermeye çalıştık. Siz Milkdrop yerine Kodi listesindeki diğer eklentileride (Milkdrop2 vb) kullanabilirsiniz.
- Prş May 28, 2020 2:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git