![Resim](https://im.haberturk.com/2022/08/29/3515899_020cff31f61ac671ba857a0c9d7148d7_640x640.jpg)
12 uygun sonuç bulundu
- Sal Ağu 30, 2022 12:44 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 100. YIL | 30 Ağustos Zafer Bayramı
30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun!
30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. #30AğustosZaferBayramı
30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. #30AğustosZaferBayramı
- Sal Eyl 20, 2022 6:17 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 16.09.2022)
@tengildet hocam Üye girişi yaptıktan sonra izlemeye devam et kısmındaki dizileri veya filmleri kaldırmak için bir seçenek koyar mısın? Mevcut seçenekler arasında izlendi olarak işaretle var ve maalesef benim işimi görmüyor. Nasıl görmüyor işinizi? Kalkmıyor mu listenizden? şu olabilir ilk izlendi ...
- Cum Eki 28, 2022 10:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş Kas 16, 2022 11:53 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Teşekkürler
Az önce baktım: 17.06.2020 tarihinde SeyirTürk ile tanışmışım. YouTube'da bir tanıtım videosunda duymuştum uygulamayı ilk olarak. Aynı gün üye olup kullanmaya başlamıştım cihazlarımda. 2,5 sene olmuş kullanmaya başlayalı. Bu uygulama ile benzeri onlarca uygulama kullandım android cihazlarımda alter...
- Cmt Ara 17, 2022 2:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Tüm kullanıcılarımıza ve kullanıcımız olacaklara 2023 yılbaşı hediyemiz
seyirTURK olarak, VIP olmayan, VIP olan ve VIP olmak isteyen dostları ufak da olsa mutlu edebilecek yeni yıl hediyemizi bu yılda tekrar ediyoruz, 1. VIP üye olmayan dostlarımız için 31 Aralık - 2 Ocak tarihleri arasında 3 gün VIP üyelik tanımlayacağız. 2. Bunun yanında 5 Ocak 2022 den sonra üyelik a...
- Sal Oca 31, 2023 8:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Jellyfin Medya Server
Bildiğiniz gibi bilgisayarınızda/ harici disklerinizde bulunan medya dosyalarınızı televizyonunuzda medya akış platformlarındaki arayüzlerle benzer bir arayüzle izler gibi izlemek için bir takım çözümler var. Bunlardan bir tanesi olan, tamamen ücretsiz, açık kaynak kodlu ,kullanımı kolay ve bir çok ...
- Prş Şub 02, 2023 8:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları
android için kodi eklentisinin normal uygulamya karşı üstün olduğu taraflar var mı? mesela android uygulamanın açamadığı dizi serverlarını açabiliyor mu Eklenti ve uygulama ayrı ayrı kodlanıyor. Birinde çalışan diğerinde çalışmayabilir. Birbirine karşı stünlükleri sadece kullanıcı deneyimine bağlıd...
- Cmt Eyl 09, 2023 6:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.09.2023)
123movies, hdtoday ve watch-free kaynakları ise onlar Türkiye dışından kaynaklar ve Doğal olarak her film ve dizi Türkiye'ye gelmeden orada yayınlanıyor ve Türkçe alt yazılarında maalesef henüz internete düşmemiş oluyor. Yani bu kaynaklardan medyalar çin tümünde altyazı olmayabilir.
- Pzr Eki 08, 2023 11:29 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 06.10.2023)
https://seyirturk.net/kullanici-el-kitabi/ adresindeki Kullanıcı Elkitabımızda bulunan seyirTURK Android uygulamasında videolarda takılmalar ve kopmalar oluyor nedeni ve çözümü nedir? sorusunun yanıtını buraya da taşımış olayım: seyirTURK uygulamaları içlerindeki menüleri, posterleri, açıklamaları, ...