129 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen homers
Prş Tem 09, 2020 8:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: IP TV favori kanal oluşturma sorunu

Kullanıcı adınızı ve şifreyi kaydetmemiş olabilirsiniz.
"giriş başarılı " şeklinde bir mesaj aldınız mı? Seyirtürk menüsünde favorilerim görünüyor mu?
gönderen homers
Prş Tem 09, 2020 8:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: film izlerken filmden atılan var mı?

Film yada dizi izlerken atılma ile karşılaşmadım.
gönderen homers
Pzt Tem 20, 2020 1:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

Seyirtürk Logo

Merhaba,
seyirTURK logosunu kullandığım Kodi arayüzü geriplanına eklemek istiyorum, bu amaçla bir logo paylaşımı yapabilir misiniz?
gönderen homers
Pzt Tem 20, 2020 2:15 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirtürk Logo

Teşekkürler, Önerdiğiniz boyut uygun , renk siyah beyaz veya orjinal kullanılan renkler olabilir.
gönderen homers
Pzt Tem 20, 2020 3:07 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirtürk Logo

Teşekkürler, tam düşündüğüm gibi oldu.
gönderen homers
Çrş Tem 29, 2020 7:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: SeyirTURK son birkac gundur hic bir eklenti yok malesef

"Stan Lee's Lucky Man" dizisinin ikinci sezon bölümlerini SeyirTURK üzerine oynatamadım, ancak alınan kaynakta çalışıyor. neden kaynaklanıyor olabilir? "Tammy" dizisinin bazı bölümleri eksik, Perry Mason dizisinin yayımlanmış bölümlerinden biri eksik ( kontrol ettiğim kadarı ile ...
gönderen homers
Prş Tem 30, 2020 11:09 am
Foruma Git
Konuya Git

"Stan Lee's Lucky Man" dizisinin ikinci sezon bölümlerini SeyirTURK üzerine oynatamadım, ancak alınan kaynakta çalışıyor. neden kaynaklanıyor olabilir? "Tammy" dizisinin bazı bölümleri eksik, Perry Mason dizisinin yayımlanmış bölümlerinden biri eksik ( kontrol ettiğim kadarı ile...
gönderen homers
Prş Tem 30, 2020 2:32 pm
Foruma Git
Konuya Git

mi box 4k s de denedim Stan Lee's Lucky Man nin s2b1 ve s2b2 sini sorunsuz açtı belki sizin odk ya bağlantınız engelleniyor olabilir bilemiyorum. ama video da ve sistemde bir sıkıntı görünmüyor. perry mason ve tommy dizilerinin eksik bölümleri eklendi hem Türkçe dublaj hemde altyazılı. Uyarınız içi...
gönderen homers
Pzr Ağu 16, 2020 5:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Dizilerde Poster/ÖzetBilgi ve İçerik Uyumsuzlukları

Tüm Dizi ve Filmlerde Poster ve Özet bilgi olması SeyirTURK'ün güzel özelliklerinden birisi, teşekkürler. Ancak bir kaç dizide içerik verilen Poster/Özet bilgi ile uyumsuz. Aynı ada sahip farklı yıllarda üretilmiş dizilerde oluyor diye değerlendiriyorum (muhtemelen aynı adlı farklı yıllarda yapılmış...
gönderen homers
Pzr Eyl 20, 2020 12:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Son sürümler için teşekkürler dizi.plus parserinin eklenmesi bir çok yeni dizinin de eklenmesini sağlamış ayrıca teşekkürler. Ancak dizi.plus parseri linklerindeki "Türkçe altyazı" linklerini uygulama ve kodi üzerinde çalıştıramadım. Uygulamada "link bulunamadı,sorun SeyirTURKe iletil...