129 uygun sonuç bulundu
- Cmt Kas 20, 2021 11:07 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.11.2021)
Anasayfa'yı sayfam olarak ayarlıyorum. Çıkıp tekrar girince filmler sayfası geliyor. .. Eger yapılabilirse Seyirtürk'ü her açtığımızda bizim düzenledigimiz SAYFAM kısmı gelirse çok guzel olur. .. . Program her gecen gün dahada güzelleşiyor Emeği geçenlere teşekkürler.. kaydetmeden çıkıyor olabilirs...
- Cmt Kas 20, 2021 7:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
TV nin android versiyonu ile ilgili olabilir mi acaba?
- Pzr Kas 21, 2021 12:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Ara 03, 2021 10:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bu tür oynatıcı sorunu yaşayanlar acaba kodi üzerinden deneseler bir çözüm olur mu?
- Cmt Ara 04, 2021 12:31 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Ara 05, 2021 10:38 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Diğer Diller varmı?
Alman-Hollanda-Avusturya-Belçika ve diğer Avrupa ülkeleri Tv kanallarını bulamıyorum. Bu yazdıklarım için VİP üyelik olmam gerek. Film ve dizilerde başka dillerde de var? Vip üyeler ve normal üyelere sunulan içerik aynıdır (yetişkin içerikleri hariç). Ancak Dünya TVleri şu an sunulmuyor. Filmlerde ...
- Pzt Ara 06, 2021 8:00 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Rica ederim. Android tv / tv kutusu üzerinde Kodi ve standart arayüz olan Estuary 'yi Türkçe dil ile kullandığınızı varsayıyorum. SeyirTURK eklentisi ana menü üzerinden örneğin ; Filmler/son eklenenler i seçtiniz Kumandanızın sol tuşuna basınca , sol kenarda "görünüm seçenekleri" adı ile b...
- Prş Oca 06, 2022 10:27 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Favorileri dizi,film ve belgesel olarak ayırma
İyi günler, uygulamanızda böyle bir özellik var mı? Varsa nasıl kullanabilirim çünkü favorilere aldığımız her şey iç içe sıralanıyor. dizileri ve filmleri ayırıyor Android uygulama,(ayarlardan sayfa özelleştirmeye gidip ,dizi favoriler ve film favorileri uygulama ana sayfasında görünür olması için ...
- Prş Oca 06, 2022 11:58 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Favorileri dizi,film ve belgesel olarak ayırma
hocam Alan 1,Alan 2,Alan 3 ve Alan 4 yazan kısımlar varya o kısımları değiştirmek istiyorum, seçeneklerden birini seçiyorum ama çıkınca yine Alan 1,Alan 2,Alan 3 ve Alan 4 yazıyor demek istedim yani seçenekler daha kayıt aşamasına gelmeden eski haline geçiyor. Bu genel bir sorun mu yoksa sadece ben...
- Cmt Şub 05, 2022 4:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git