129 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen homers
Cmt Kas 20, 2021 11:07 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.11.2021)

Anasayfa'yı sayfam olarak ayarlıyorum. Çıkıp tekrar girince filmler sayfası geliyor. .. Eger yapılabilirse Seyirtürk'ü her açtığımızda bizim düzenledigimiz SAYFAM kısmı gelirse çok guzel olur. .. . Program her gecen gün dahada güzelleşiyor Emeği geçenlere teşekkürler.. kaydetmeden çıkıyor olabilirs...
gönderen homers
Cmt Kas 20, 2021 7:35 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

tengildet yazdı:
Cmt Kas 20, 2021 6:33 pm
serdarguley ile biraz yazıştık mail üzerinden, verileri temizlemesine ve yeniden kurulum yapmasına rağmen çözüm bulamadık.
Bu sorunu yaşamış ve çözüm bulmuş bir dostumuz varsa bilgilendirirse seviniriz.
TV nin android versiyonu ile ilgili olabilir mi acaba?
gönderen homers
Pzr Kas 21, 2021 12:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.11.2021)

aee20 yazdı:
Pzr Kas 21, 2021 12:30 pm
the walking dead 11. sezonu ne zaman yuklenir acaba?
seyirTURK uygulamasının kaynak olarak kullandığı sitelere yüklendiği gün eklenir.
gönderen homers
Cum Ara 03, 2021 10:45 pm
Foruma Git
Konuya Git

tengildet yazdı:
Cum Ara 03, 2021 10:31 pm
Stctr yazdı:
Cum Ara 03, 2021 10:10 pm
...
Sorununuzu detaylıca bir açıklama ekleyerek bize yön verdiğiniz için teşekkürler.
TeJR a konuyu ilettik, size mutlaka yanıt verecektir.
Teşekkürler.
Bu tür oynatıcı sorunu yaşayanlar acaba kodi üzerinden deneseler bir çözüm olur mu?
gönderen homers
Cmt Ara 04, 2021 12:31 am
Foruma Git
Konuya Git

Resim

Kodinin de arayüzü isteğe göre şekillenebiliyor, farklı arayüzler ile çeşitli özelleştirmeler de yapılabilir.
Tercih sizin tabii
gönderen homers
Pzr Ara 05, 2021 10:38 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Diğer Diller varmı?

Alman-Hollanda-Avusturya-Belçika ve diğer Avrupa ülkeleri Tv kanallarını bulamıyorum. Bu yazdıklarım için VİP üyelik olmam gerek. Film ve dizilerde başka dillerde de var? Vip üyeler ve normal üyelere sunulan içerik aynıdır (yetişkin içerikleri hariç). Ancak Dünya TVleri şu an sunulmuyor. Filmlerde ...
gönderen homers
Pzt Ara 06, 2021 8:00 am
Foruma Git
Konuya Git

Rica ederim. Android tv / tv kutusu üzerinde Kodi ve standart arayüz olan Estuary 'yi Türkçe dil ile kullandığınızı varsayıyorum. SeyirTURK eklentisi ana menü üzerinden örneğin ; Filmler/son eklenenler i seçtiniz Kumandanızın sol tuşuna basınca , sol kenarda "görünüm seçenekleri" adı ile b...
gönderen homers
Prş Oca 06, 2022 10:27 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Favorileri dizi,film ve belgesel olarak ayırma

İyi günler, uygulamanızda böyle bir özellik var mı? Varsa nasıl kullanabilirim çünkü favorilere aldığımız her şey iç içe sıralanıyor. dizileri ve filmleri ayırıyor Android uygulama,(ayarlardan sayfa özelleştirmeye gidip ,dizi favoriler ve film favorileri uygulama ana sayfasında görünür olması için ...
gönderen homers
Prş Oca 06, 2022 11:58 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Favorileri dizi,film ve belgesel olarak ayırma

hocam Alan 1,Alan 2,Alan 3 ve Alan 4 yazan kısımlar varya o kısımları değiştirmek istiyorum, seçeneklerden birini seçiyorum ama çıkınca yine Alan 1,Alan 2,Alan 3 ve Alan 4 yazıyor demek istedim yani seçenekler daha kayıt aşamasına gelmeden eski haline geçiyor. Bu genel bir sorun mu yoksa sadece ben...
gönderen homers
Cmt Şub 05, 2022 4:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 29.01.2022)

asos34 yazdı:
Cmt Şub 05, 2022 4:00 pm
usatm android yukleme linkini bulamadım yardımcı olurmusunuz saygıular
seyirürk.tk adresindeki (forum sayfası logo üstünde bağlantisi var) indir kısmına gidiniz.