520 uygun sonuç bulundu
- Pzr Eki 04, 2020 11:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Sunucularımıza erişilemediğinden dolayı bir süre uygulamaya ulaşamayacaksınız.
Şimdilik geçici bir süre çözüm bulduk. Verileri kurtarabileceğiz. Ancak yarın çalışmalarımız devam edecek.
- Sal Eki 06, 2020 4:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Sunucularımıza erişilemediğinden dolayı bir süre uygulamaya ulaşamayacaksınız.
bir üstteki mesajda geçici bir çözüm buduğumuzu belirtmiştik, çalışıyor tabii. ancak kesin işlem biraz zaman alacak.
- Sal Eki 06, 2020 4:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Rabbit filmler kısmı ile ilgili bir chat
üye -Yetişikin filmler neden açmıyor,Vpn açtım seyirturk -Merhaba, şu anda bende vpn ile açııyor, biraz beklemeniz gerekiyor video için. Android mi Kodi mi kullanıyorsunuz. üye -Android, Vpn ile açıyorum, Uzun sürüyor seyirturk -filme tıkladığınızda altta silik çıkan bir play tuşumu var pause tuşum...
- Sal Eki 06, 2020 9:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Tamam deneyeceğim ,yalnız bilmiyorum farkediyor mu bendeki cihaz box değil stick,uygulamayı YouTube dan repo ismi girerek kurmuştum ,dediklerinizi yapıcam Benzer bir durum(ayarlar menüsünün boş gelmesi) bir önceki SeyirTURK güncellemesinden sonra MiBox 3 cihazda başımıza geldi, kaldırıp yeniden kur...
- Prş Eki 08, 2020 3:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
:) bilen bilir :) Bu detayların ne önemi var? Ama durumu biraz açıklayayım: iki uygulamamız ve backendi var sistemin, Kodi eklentisi backendin bir kısmını ben, android ve backendin bi kısmını TeJR yapıyor, İkimizinde her an her noktaya müdahale yetkisi var. Kullanıcı ile ilişkiler kısmında Forum, We...
- Cmt Eki 10, 2020 2:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Biz bir ürün sağlayıcı olarak herkesi düşünmek zorundayız. Çünkü ürünümüzü daha fazla insan kullansın isteriz. Yerli dizilere de yer vermek gerekir çünkü izleyicisi olan bir ekosistem bu. Ben yakınlarımdan gördüğümü yazıyorum: aynı saatte farklı kanallardaki dizileri izlemek istiyorlar ancak tek kan...
- Cmt Eki 10, 2020 9:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
İsmail'im asıl sizin hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum. Helede şu son dönemde yaptıklarınız için ne yapsak ne desek boş.
Senin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza en içten teşekkürler.
Senin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza en içten teşekkürler.
- Çrş Eki 21, 2020 3:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Film ve Diziler Özel Menüsü
Bu menüye, filme yada diziye uzun süreli basarsanız yada kullandığınız cihaza göre farenin sağ tuşuna basarsanız ulaşabilirsiniz. a. Benzer Filmleri Listeleme: Bu seçeneği seçerseniz, seyirTURK te bu filmi seyretmiş olan tüm kullanıcıların ,izledikleri filmlerden oluşan ve en çok izlenmiş benzer fil...
- Cum Eki 23, 2020 2:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 23.10.2020)
Yeni sürümler yayınlandı. Detaylar ilk mesajda.
- Cum Eki 23, 2020 4:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yeni bölümü çıkan dizilerin bildirilmesi.
Favorilerinize alarak takip ettiğiniz dizilerin yeni bölümü çıktığında uygulamalarımızı açtığınızda size bildirim gösterilecektir.