520 uygun sonuç bulundu
- Pzt Şub 01, 2021 3:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 01.02.2021)
Güncelleme verildi. Detaylar konunun 1. mesajında.
- Çrş Şub 03, 2021 1:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirturk yeni sürüm Kodi 19-update 'Matrix e uyumlumu?
Kodi eklentimiz Kodi 19 uyumlu hale geldiğinden konuyu kapatıyorum. Teşekkürler.
- Çrş Şub 03, 2021 1:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için
Bu iki liste IPTV den kaldırıldığından konu kapatılmıştır. Teşekkürler.
- Çrş Şub 03, 2021 5:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
IPTV, Radyo, Rabbit IPTV listeleri ve içerikleri bugün yenilendi. 03.02.2021
IPTV, Radyo, Rabbit IPTV listeleri ve içerikleri bugün yenilendi. 03.02.2021
bir kısım listeler kaldırıldı.
Android uygulamamızda bazı listeler açılmayabilir. Yeni güncelleme ile açılır hale gelecekler.
bir kısım listeler kaldırıldı.
Android uygulamamızda bazı listeler açılmayabilir. Yeni güncelleme ile açılır hale gelecekler.
- Pzt Şub 08, 2021 11:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Seyirturk Addon calismiyor
Merhaba arkadaslar, yaklasik 2 haftadan beri Addon malesef calismiyor. Acinda bu hata cikiyor: ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException): Python callback/script returned the following error -Note: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: <class 'urllib2.HTTPError'> Error Contens: HTT...
- Sal Şub 09, 2021 12:01 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirturk Addon calismiyor
Merhaba, öncelikle seyirTURK ü kodi içinden myaddons kısmından kaldırın, repomuzuda kaldırın aynı şekilde, sonra web sitemizden tekrar indirin ve kurun repoyu ardından repodan seyirTURK ü kurun. Büyük ihtimal ile ya güncelleme sırasında bir hata oluştu yada repodan kurmadığınız için bu sorunu yaşıyo...
- Sal Şub 09, 2021 12:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
ilginç olan şu bende mi box s 4k da ve xiaomi telefonda kullanıyorum ama sorun yok bende sizdeki fark ne olabilir? internet bağlantısı mı? Onu çözmeye çalışıyorum. Özelden yazdığım dosya yol gösterebilir.
- Sal Şub 09, 2021 3:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
o halde sorun kodi 19 u olanlarda diyebiliriz.
- Pzr Şub 14, 2021 9:35 am
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android'de "TV Modu" nedir?
seyirTURK ün Android sürümünün ayarlar kısmında özelleştirmeler kısmında görmüşsünüzdür " TV Modu Aktif Değil " tuşunu. Bu nedir? Bazılarınız bilir Android işletim sistemi iki farklı türe sahiptir, birincisi normal telefonlarda kullanılan Android bir diğeri ise bazı Android TV lerde ve TV ...
- Cum Şub 19, 2021 5:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.02.2021)
Güncelleme verildi. Detay ilk mesajda.