520 uygun sonuç bulundu
- Cum Şub 26, 2021 1:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 26.02.2021)
seyirTURK Kodi eklentisi güncelleme verildi. Detay ilk mesajda.
- Cmt Mar 06, 2021 1:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 06.03.2021)
Güncellemeler yayınlandı. Detay ilk mesajda.
- Pzt Mar 08, 2021 2:29 am
- Foruma Git
- Konuya Git
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.
“Dünyada her şey kadının eseridir.” Mustafa Kemal Atatürk
Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.
Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.
- Pzt Mar 08, 2021 11:37 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
Tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.
- Pzr Mar 14, 2021 2:49 am
- Foruma Git
- Konuya Git
14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun
Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, sunan verilen görevleri zamanında ve tam yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım. https://r.resimlink.com/WUnot...
- Pzr Mar 14, 2021 10:54 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN
Özellikle şu pandemi döneminde çok fazla çalışmak zorunda kalan tüm sağlıkçılarımızın Tıp Bayramı kutlu olsun.
- Prş Mar 18, 2021 1:55 am
- Foruma Git
- Konuya Git
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLU OLSUN
Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur. (Mustafa Kemal Atatürk)
- Prş Mar 18, 2021 12:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLU OLSUN
Şehitlerimizi saygıyla anıyorum.
- Prş Mar 18, 2021 2:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizdeki değişiklik
Bildiğiniz gibi Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizi ekleyebiliyor ve programımızı açmadan içeriklere ulaşabiliyorsunuz. Daha önce sadece poster ve medya ismini görüyordunuz, yakında vereceğimiz güncelleme ile artık medyaların özetlerini , m...
- Prş Mar 18, 2021 2:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: AndroidTV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizdeki değişiklik
bir kaç değişiklik daha var onları bitirince vereceğiz. Hafta sonunu bulabilir.