Uygulama güncellemeleri verildi. Detaylar ilk mesajda.
(kodi eklentimiz sessiz güncelleme ile verildi)
520 uygun sonuç bulundu
- Cum Ara 10, 2021 3:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Ara 17, 2021 3:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
İyi günler arkadaşlar, bugün deneme amaçlı vip üyelik yaptım ve şu basit ama çok gerekli eksikleri gördüm -arama kısmında sadece film ve dizi arayabiliyorsunuz oysa belgeseller içinde de arama olmalı -favoriler tek kutuda toplanıyor, filmler diziler ve belgesel olmak üzere 3 kısım olabilir. Çoğu uyg...
- Pzr Ara 19, 2021 6:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
merhaba
saat gibi çalışna uygulama için emeginize sağlık. sorum ise şu: altyazılı filmleri listele komutu hitit güneşi logısunu göstermeden boşa düşüyor. diğer başlıklarda böyle bir sorun görmedim. kontrol etmeniz mümükünmü? teşekkürler...
saat gibi çalışna uygulama için emeginize sağlık. sorum ise şu: altyazılı filmleri listele komutu hitit güneşi logısunu göstermeden boşa düşüyor. diğer başlıklarda böyle bir sorun görmedim. kontrol etmeniz mümükünmü? teşekkürler...
- Pzr Ara 19, 2021 8:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sorun düzeltildi. Bazı cihazlarda yarın düzelecektir 13:00 den sonra.
- Sal Ara 21, 2021 1:02 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: trakt.tv
Cinema HD uygulamasında takvim bölümü var gelecek dizileri gösteriyor. Verileri trakt üzerinden alıyor sanırım. Seyirtürke de bunun gibi dizi (ve film) takvimi şeklinde bir özellik eklenebilir mi?
- Cum Ara 24, 2021 3:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 24.12.2021)
Uygulama güncellemeleri verildi. Detaylar ilk mesajda.
- Çrş Ara 29, 2021 6:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Tüm kullanıcılarımıza 2022 yılbaşı hediyemiz
seyirTURK olarak VIP olmayan, VIP olan ve VIP olmak isteyen dostları ufak da olsa mutlu edebilecek bir yeni yıl hediyemiz var, 1. VIP üye olmayan dostlarımız için 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde 2 gün VIP üyelik tanımlayacağız. 2. Bunun yanında aktif üyeliği bulunan kullanıcılarımız ve 31 Aralık-1 ...
- Cum Ara 31, 2021 1:55 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Mutlu Yıllar 2022
Yılbaşı dolayısıyla tüm Normal üyelik girişi yapmış dostlarımızın 2 günlük yılbaşı hediyeleri tanımlanmıştır.
Normal üye girişi yapmayan kullanıcılarımıza da arama özelliği açılmıştır.
2022 hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin.
MUTLU YILLAR
Normal üye girişi yapmayan kullanıcılarımıza da arama özelliği açılmıştır.
2022 hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin.
MUTLU YILLAR
- Cum Ara 31, 2021 12:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Mutlu Yıllar 2022
herkezin yeni yılını kutluyorum hersey gönlünüzce olsun sağlık ve huzurlu bir yıl diliyorum
- Pzr Oca 02, 2022 12:28 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tüm kullanıcılarımıza 2022 yılbaşı hediyemiz
VIP olmayan üyelerimizin VIP hediye süresi bitmiştir. VIP üyelerimizin yeni yıl hediyeleri olan süreleri kalan sürelerinin üzerine eklenmiştir. Değerli dostlarımızdan birinin önerisi üzerine, yeni VIP üyeliği alacaklar için artı süre hediyesi 4 Ocak 2022 ye kadar uzatılmıştır. bu ek süreler 5 Ocakta...