30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun!
30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. #30AğustosZaferBayramı
520 uygun sonuç bulundu
- Sal Ağu 30, 2022 12:44 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Ağu 30, 2022 1:39 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 100. YIL | 30 Ağustos Zafer Bayramı
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.
- Cum Eyl 16, 2022 4:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 29.08.2022)
Uygulama güncellemelerimiz verildi. Detay ilk mesajda.
- Pzr Eki 02, 2022 3:21 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
film oynatma sorunu
Merhaba, Seyirturk Kodi 3.44.0 da bazı filmler oynatılamıyor. Benim denediklerim Yeşilçam bölümünde diziizle.mobi kaynaklı. Örnek olarak adanalı tayfur kardeşler, afilli delikanlılar, katilin kızı filmlerini verebilirim. Filmi seçtikten sonra kalite seçiniz penceresi geliyor. Kaliteyi de seçtikten s...
- Pzr Eki 02, 2022 4:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: film oynatma sorunu
Merhaba, Seyirturk Kodi 3.44.0 da bazı filmler oynatılamıyor. Benim denediklerim Yeşilçam bölümünde diziizle.mobi kaynaklı. Örnek olarak adanalı tayfur kardeşler, afilli delikanlılar, katilin kızı filmlerini verebilirim. Filmi seçtikten sonra kalite seçiniz penceresi geliyor. Kaliteyi de seçtikten ...
- Cum Eki 14, 2022 4:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 14.10.2022)
Uygulama güncellemeleri verildi.
Detay ilk mesajda.
Detay ilk mesajda.
- Cum Eki 14, 2022 5:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba, Seyirturk Kodi 3.44.0 da bazı filmler oynatılamıyor. Benim denediklerim Yeşilçam bölümünde diziizle.mobi kaynaklı. Örnek olarak adanalı tayfur kardeşler, afilli delikanlılar, katilin kızı filmlerini verebilirim. Filmi seçtikten sonra kalite seçiniz penceresi geliyor. Kaliteyi de seçtikten ...
- Cum Eki 14, 2022 9:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba, 3.45.0 da yine aynı sorun devam ediyor. İyi çalışmalar, Evet bu konuyu atlamışız tamamen banim hatam. Sizin mailinize ve Froum Özel mesajınıza bir link gönderdim. Kodi için indirip eski eklentimizi silin ve bunu kurun. Sorununuz düzelecektir. Sıkıntı olursa yazarsınız. Diğer kullanıcılarım...
- Cmt Eki 15, 2022 1:41 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Bartın maden ocağında patlama
Bartın’da maden ocağında meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralanan madencilerimize acil şifalar dileriz. #Bartın’da maden ocağındaki patlama sonrası ekipler seferber oldu. Şimdiye kadar 14 işçi hayatını kaybetti, 21 işçi yaralı...