520 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Cmt Eki 29, 2022 1:12 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Cumhuriyetimizi bize hediye edenleri saygıyla anıyorum.
gönderen osmanke
Cmt Eki 29, 2022 2:06 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun​ "Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kur...
gönderen tengildet
Sal Kas 08, 2022 3:18 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.11.2022)

Zorunlu güncelleme verilmiştir. İlk mesajı mutlaka okuyunuz.
gönderen tengildet
Sal Kas 08, 2022 11:37 am
Foruma Git
Konuya Git

Zorunlu güncelleme verilmiştir. İlk mesajı mutlaka okuyunuz. Kodi için sürüm numarası değişmemiş görünüyor ilk mesajda, güncelleme verildi mi? Verildi ise otomatik alamadım , Kodi eklentisini de yeniden mi kurmak gerekecek? Uygulamayı indirdim ve öncekini kaldırmadan kurdum, sorun kalmadı. Teşekkür...
gönderen tengildet
Sal Kas 08, 2022 4:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Kodi güncellemesi verildi. Güncelleme alamayanlar, seyirturk eklentisini kaldırıp yeniden kurmalılar.
seyirTURK ayarlarında Diğer Ayarlara girip Önbelleği temizle yapmanız gerekir.
gönderen ahmettamoglu
Sal Kas 08, 2022 8:00 pm
Foruma Git
Konuya Git

Kodi güncellemesi verildi. Güncelleme alamayanlar, seyirturk eklentisini kaldırıp yeniden kurmalılar. seyirTURK ayarlarında Diğer Ayarlara girip Önbelleği temizle yapmanız gerekir. Merhaba, Kodi eklentisinin 3.46.0 sürümünü dediğiniz gibi kaldırıp yeniden kurdum. Önbelleği de temizledim. Eklenti ça...
gönderen maho35
Çrş Kas 09, 2022 11:59 pm
Foruma Git
Konuya Git

10 KASIM

Büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yılında milletimiz adına saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Türk Milletinin her bir ferdi Atatürk'ün getirdiği ilke ve devrimlerin gönüllü ve azimli b...
gönderen osmanke
Prş Kas 10, 2022 12:01 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 10 Kasım 193∞ Mustafa Kemal Atatürkü' Saygı ile Anıyoruz

Her fani gibi 83 yıl önce ebediyete intikal etmiş, ama manevi varlığı, düşünceleri ve kutlu vasiyeti tertemiz millet vicdanında bayrak gibi dalgalanmaktadır. Unutmadık, unutmayacağız güzel adam. Seni ve bizim için tüm yaptıklarını unutmadık, unutmayacağız, ruhun şad olsun. https://i.hizliresim.com/9...
gönderen tengildet
Prş Kas 10, 2022 1:13 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 10 KASIM

Özlemle anıyoruz.
( Açılan iki konuyu birleştirdim.)